[PL] WARSZTAT SZAREGO
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
bo to jest tak (wiem, bo w podstawówce na WFie o tym się gadało) że jak się jeszcze nie ma biustu to taki stanik ze skarpetkami to sobie na dowolnej wysokości możesz umieścić
... ale nie wiem jeszcze jak tematykę wysokości biustu porusza się w klubie seniora ... właśnie wróciłam z bazarku i odnoszę wrażenie że tam za kulisowo propaguje się ruch wyzwolenia kobiet (stanikom precz) ... z reszta po co stanik, skoro jest haleczka
To co Szary? Ile ma ta Twoja elfka?
-
Kuczek
A to jest skończona elfka Szarego. Niestety nie jestem pewna co do oddania koloru na zdjęciu bo trochę ciężko jest to zrobić na laptopie z odblaskowym ekranem
Click to see full-sized image
Krytykujcie

Click to see full-sized imageKrytykujcie
Nameless, tabletop może być gumisty - w końcu to ludziki do zabawy. Nigdy nie miałeś plastikowych żołnierzyków?
Wstyd się przyznać ale podobają mi się podstawki Szarego z paprotkami
Ale 'magiczne oczy' chyba rzeczywiście nie były aż tak potrzebne... Choć tu jestem bardziej liberalny niż ty
Ale też oldskulowy 
Wstyd się przyznać ale podobają mi się podstawki Szarego z paprotkami
Ale 'magiczne oczy' chyba rzeczywiście nie były aż tak potrzebne... Choć tu jestem bardziej liberalny niż ty
Oczy miały być świecące - w końcu to nabuzowana magiczka 
A skórę pomalowałem na długo przed spotkaniem z Julienem (które zaiste było bardzo pouczające:))
A teraz na warsztacie m.in. ... Empire Warrior Priest:
A skórę pomalowałem na długo przed spotkaniem z Julienem (które zaiste było bardzo pouczające:))
A teraz na warsztacie m.in. ... Empire Warrior Priest: