[PL] Słoneczniki van Gorka 19.02.2011 Warszawa
Re: [PL] Słoneczniki van Gorka 19.02.2010 Warszawa
Sorry za dabl post, ale wlasnie dostalem od organizatora glownego turnieju Bazyliszek zielone swiatlo - na pierwszej stronie regulamin. Jesli bylyby jakiekolwiek pytania, smialo!
Re: [PL] Słoneczniki van Gorka 19.02.2011 Warszawa
Super!
No to można się brać do roboty.
No to można się brać do roboty.
Tutaj troche informacji na temat hali, z ust uczestnikow zeszlorocznego turnieju duszno na pewno nie bedzie.
A tu jeszcze zeszloroczne Sloneczniki! Cale zloto zgarnal Przemek Walega! Jakis walek normalnie, sedziow oplacil!
Wszyscy, ktorzy beda chcieli zostac na noc, wybrac sie z batlowcami do pobliskiej Tawerny na kilka glebszych, zjesc obiad na miejscu imprezy - tak! Gwarantujemy to wszystko! Znaczy trzeba doplacic za alkohol i za jedzenie, ale spanie macie juz w cenie. W razie czego link z obszerniejszymi informacjami nt. zakwaterowania, infrastruktury calej imprezy i wyjasnionymi pytaniami, ktorych nawet nie pomysleliscie, zeby zadac:
https://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 32&start=0
A tu jeszcze zeszloroczne Sloneczniki! Cale zloto zgarnal Przemek Walega! Jakis walek normalnie, sedziow oplacil!
Wszyscy, ktorzy beda chcieli zostac na noc, wybrac sie z batlowcami do pobliskiej Tawerny na kilka glebszych, zjesc obiad na miejscu imprezy - tak! Gwarantujemy to wszystko! Znaczy trzeba doplacic za alkohol i za jedzenie, ale spanie macie juz w cenie. W razie czego link z obszerniejszymi informacjami nt. zakwaterowania, infrastruktury calej imprezy i wyjasnionymi pytaniami, ktorych nawet nie pomysleliscie, zeby zadac:
https://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 32&start=0
czyli ostatecznie nie ma "bazyliszka" jako kategorii ? a szykowałem ...
Zdrada, wiem.szczurek_ wrote:czyli ostatecznie nie ma "bazyliszka" jako kategorii ? a szykowałem ...
ale nagroda dla Bazyliszka jest
A tak z ciekawosci - kogo wstepnie mozemy sie spodziewac na imprezie? Do Przemka juz pisalem i zabronilem mu przyjezdzac (heh), wiec z pewnoscia mozna o zloto w poszczegolnych kategoriach powalczyc. Kto chocby zaczal myslec nad jakas praca? Na forum Border Princes juz sie pare osob zadeklarowalo, jak z CoC? Mam nadzieje, ze Warsaw Team wystawi jakis rozsadny sklad, zeby bronic mistrzowskich tytulow?!
Istnieje mozliwosc, ze w okolicach tego terminu bede sie turlac do Polszy. A ze bede sie turlac przez Warszawe, to moze uda sie tak wycyrklowac, zeby byc tam akurat 19.
Sie zobaczy.
pzdr.
m.
Sie zobaczy.
pzdr.
m.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
A mnie swięta_barbara nie wpuści więc nie mam co jechać. Szkoda, bo widzę że będzie więcej osób niż rok temu, chętnie bym się spotkał