[PL] Słoneczniki van Gorka 19.02.2011 Warszawa

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
swieta_barbara

Re: [PL] Słoneczniki van Gorka 19.02.2010 Warszawa

Post by swieta_barbara »

Sorry za dabl post, ale wlasnie dostalem od organizatora glownego turnieju Bazyliszek zielone swiatlo - na pierwszej stronie regulamin. Jesli bylyby jakiekolwiek pytania, smialo!
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Re: [PL] Słoneczniki van Gorka 19.02.2011 Warszawa

Post by Slawol »

Super! :clap:

No to można się brać do roboty.
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
swieta_barbara

Post by swieta_barbara »

Tutaj troche informacji na temat hali, z ust uczestnikow zeszlorocznego turnieju duszno na pewno nie bedzie.

A tu jeszcze zeszloroczne Sloneczniki! Cale zloto zgarnal Przemek Walega! Jakis walek normalnie, sedziow oplacil!

Wszyscy, ktorzy beda chcieli zostac na noc, wybrac sie z batlowcami do pobliskiej Tawerny na kilka glebszych, zjesc obiad na miejscu imprezy - tak! Gwarantujemy to wszystko! Znaczy trzeba doplacic za alkohol i za jedzenie, ale spanie macie juz w cenie. W razie czego link z obszerniejszymi informacjami nt. zakwaterowania, infrastruktury calej imprezy i wyjasnionymi pytaniami, ktorych nawet nie pomysleliscie, zeby zadac:
https://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 32&start=0
szczurek_

Post by szczurek_ »

czyli ostatecznie nie ma "bazyliszka" jako kategorii ? a szykowałem ... :wink:
Image
swieta_barbara

Post by swieta_barbara »

szczurek_ wrote:czyli ostatecznie nie ma "bazyliszka" jako kategorii ? a szykowałem ... :wink:
Zdrada, wiem.
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

ale nagroda dla Bazyliszka jest
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
swieta_barbara

Post by swieta_barbara »

A tak z ciekawosci - kogo wstepnie mozemy sie spodziewac na imprezie? Do Przemka juz pisalem i zabronilem mu przyjezdzac (heh), wiec z pewnoscia mozna o zloto w poszczegolnych kategoriach powalczyc. Kto chocby zaczal myslec nad jakas praca? Na forum Border Princes juz sie pare osob zadeklarowalo, jak z CoC? Mam nadzieje, ze Warsaw Team wystawi jakis rozsadny sklad, zeby bronic mistrzowskich tytulow?!
Marta

Post by Marta »

Istnieje mozliwosc, ze w okolicach tego terminu bede sie turlac do Polszy. A ze bede sie turlac przez Warszawe, to moze uda sie tak wycyrklowac, zeby byc tam akurat 19.
Sie zobaczy.

pzdr.
m.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
przemo

Post by przemo »

A mnie swięta_barbara nie wpuści więc nie mam co jechać. Szkoda, bo widzę że będzie więcej osób niż rok temu, chętnie bym się spotkał :?
Post Reply