[PL] GOLDEN DEMON GERMANY 2009

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Alexander

Post by Alexander »

Byliśmy na GD PL ^^ i szykowac tez się szykowalismy no i raczej więcej niz na wyjazd na GD DE który jest na razie w fazie rozmów... :P
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

mowie o gd pl '09 oczywiscie :) i bardziej ogolnie to rzucilem w sumie, a nie do konkretnych osob :)
Image
elvers

Post by elvers »

spoko Nameless, ogólnie założyłem temat żeby zobaczyc czy jest jakieś zainteresowanie. Ja jade do niemiec napewno, ale w grupie raźniej dlatego chętnych szukam!:)

A na GD PL '09 to też sie będe szykował:D
hehe
Krajowego to napewno nie przepuszcze. W tym roku napewno statuetke musze zgarnąć! ;) hehe
Akasha

Post by Akasha »

Miałam niewątpliwą przyjemność być na GD 2008 w Poznaniu i na niemieckiego również bardzo chciałabym pojechać. Z racji braku umiejętności malarskich jechałabym jako figurkowy paparazzi, ale zdjęć waszych fantastycznych prac nigdy za wiele! :) Mam też nadzieję, że tegoroczny polski GD będzie równie udany, co poprzedni.
Alexander

Post by Alexander »

Wow to nieźle...! Ekipy w sumie nie ma prace zapewne też w powijakach a juz paparazziego mamy ! No no cos czuję że się zapowiada dobry wypad ;p
Gildor

Post by Gildor »

Jeżeli jednak zrobili by to w Berlinie to najprawdopodobniej bym się wybrał.
Image
Akasha

Post by Akasha »

Alexander - wypatrujcie mnie w tłumie, w tym roku również będę gdzieś wśród was z aparatem biegać :lol:
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

to może zamiast biegania podejdź i się przywitaj ;)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Alexander

Post by Alexander »

Akasha wrote:Alexander - wypatrujcie mnie w tłumie, w tym roku również będę gdzieś wśród was z aparatem biegać :lol:
Mistrz.... :lol:
Alexander

Post by Alexander »

Kurde ma ktos jakieś info.... Bo naprawde trochę cięzko planować wakacje z tym GD, kiedy się nie wie kiedy to jest ....
Post Reply