[PL] Nowa Armia do 40tki Demony :)

Tu możemy rozmawiać o ciekawych produktach przydatnych w naszym hobby, o tym co chcielibyśmy zobaczyć, co nam się nie podoba...
Szary

RE: Re: RE: [PL] Nowa Armia do 40tki Demony :)

Post by Szary »

Ale perwerchę tutaj szerzycie :mrgreen:
Mnie osobiście podoba się, że GW nawiązuje do swoich starych produktów. Nowe figurki np. szkieletów są mocnym nawiązaniem do 4 ed., choć są z plastiku.

Nowe Demony mają kilka ciekawych modeli, podobają mi się demonetki czy juggernaut, ale są też słabsze propozycje - vide pieski czy Skulltaker.

Ale nie można im odmówić, że figury ogólnei mają potencjał i będzie z nich można dużo jeszcze wykrzesać.

A co do jakości plastiku... Nie chce więcej figurek pokroju WE Glade Guard :P Za bardzo boli od tego głowa :doh:
Szary

Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Re: RE: Re: RE: [PL] Nowa Armia do 40tki Demony :)

Post by mahon »

Szary wrote:Mnie osobiście podoba się, że GW nawiązuje do swoich starych produktów.
mi się też ten pomysł podoba. wykonanie - znacznie mniej.
Szary wrote:Nowe Demony mają kilka ciekawych modeli, podobają mi się demonetki (...)
:shock: :shock: :shock:

cóż, są gusta i guściki :)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
kacpero

RE: Re: RE: Re: RE: [PL] Nowa Armia do 40tki Demony :)

Post by kacpero »

mi sie srednio te figsy podobaja.. w ogole idea figurek "rzezbionych" na kompie mnie odrzuca i to dosc mocno..
jak sobie porownam wypociny GW z miniaturkami np. do Alkemy to.. no comment..
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
IRKUCK

Post by IRKUCK »

Mnie zastanawia jak bedzie reszta demonow wygladac :D czytalem gdzies ze ma byc ich troche :) i ze kodex bedzie dawal wiecej opcji do wystawienia niz np. chaos (dziwie prawie wszystkie rospiski podobnie wygladaja)
I mam nadzieje ze te "plastikowe" pozy na tych zdjeciach to tylko efekt farby a figurki beda tak dobrze wykonane jak nowe plastiki do orkow :D
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
Post Reply