[PL] Galeria Gildora

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Gildor

Post by Gildor »

O kurka miło Cię widzieć... Ty mnie widziałeś już na adastra :P Zaraz do Ciebei napiszę.
Gildor

Post by Gildor »

Muszę zdublować bo nie ma funkcji edytuj. Chyba zły numer podałeś bo nic mi nie znalazło na wyszukiwarce. Jak coś to podam mój 7070451.
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Gildor wrote:Szkoda że nie ma tutaj funkcji edyotowania postó :?
a po co? żeby Ci takie "kwiatki" wychodziły jak zacytowałem? :lol:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Szary

Post by Szary »

Gildor wrote:oO Ile ludzi odpowiedziało na moje pytanie! Dzięki! To nie prawda co o was sądzą. (..)
Dam upust mojej wścibskości... :lol: Mógłbyś dać więcej światła na te "opinie" ? :wink:
Szary

Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

sam jestem ciekaw kto i co, choć wiem, że w naszym pięknym kraju nie brakuje "życzliwych" czekających tylko żeby narobić innym koło pióra. dlatego najlepiej samemu sprawdzić i wyrobić sobie własną opinię :)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
kurka_z_podworka

Post by kurka_z_podworka »

Gildor wrote:oO Ile ludzi odpowiedziało na moje pytanie! Dzięki! To nie prawda co o was sądzą. (..)
2-3 opinie z tego forum są wartościowsze niż 5 stron tematu na Border Princes gdzie piszą że albo farba za grubo albo płasko albo wprost przeciwnie bez konstruktywnie zachwycają się czymś nie takim znowu świetnym :)

Pozdro 600
DEMON_COLOR

Post by DEMON_COLOR »

kurka_z_podworka wrote:
Pozdro 600

tey...tekst jest MÓj 8) :twisted: :wink:

więc wiesz....zapomnij =]]] =P

p.s to jedna z tych mniej konstruktywnych wypowiedzi =DD sorry ale po 48 godzinach ciaglego malowania juz nie wiem co pisac =DD hahaha

D+C
Gildor

Post by Gildor »

Nie którzy twierdzą że: " Wyśmiewacie gorszych od siebie" hmm co tam jeszcze było "Jesteście Snobami". No ale to jakieś przygłupawe dziecko wymyśliło pewnie. No ale zmieńmy temat...
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

[PL] Galeria Gildora

Post by Slawol »

Witam Cię Gildor, trochę poniewczasie, ale zawsze :) Sam widzisz, że na własnej skórze najlepiej sprawdzić, jacy są tutaj ludzie... poza tym nie każdy umie/chce/stara się być życzliwym dla innych (zapraszam do tematu o tabletopie i malowaniu - tam było dużo mądrych wypowiedzi :curtain: ).

A co do samego malowania, to już nic nie napiszę, bo wszystko zostało powiedziane - ze swojej strony dodam tylko, że naprawdę najlepiej jest zacząć naukę od farb i techniki jako takiej (mieszanie, nakładanie, dokładność itp.), a potem starać się podwyższać poprzeczkę. Ale oczywiście masz dowolność, tylko nie łap wszystkich srok za ogon, po kolei, trochę czasu musi, po prostu musi upłynąć, żeby się nauczyć.

A i pamiętaj, że najważniejsza jest frajda z malowania, jak to mówią, to Twoja pasja, hobby i zajęcie, któremu się oddajesz z chęcią, a nie z przymusem. I tyle :) Powodzenia :!:

Pozdrawiam
Sławol

P.S. A co do "Pozdro 600", to tekst jest stary, Moi Mili :P Wiele lat temu u mnie w technikum i Rogatym Szczurze już się tego używało, teraz już wyszło z mody, ale że moda jest powtarzalna, to i wraca czasami :P :P :P Jak dzwony i okulary z wielkimi szkłami :D A i to zależy często od miasta, gdzie się jak mówi :) Dobra, koniec offtopu.

Kumacie czaczę? Trybicie? I tak dalej... :D
Gildor

Post by Gildor »

Siemka! DO tego tematu zaraz wejdę. Dzięki
Post Reply