[PL] Spotkanie przed Golden Demonem

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Zahor

Post by Zahor »

Zapowiada się ciekawie !! Ja napewno będę !!!!
przemosz.

Post by przemosz. »

A ja znowu bede gral wesele:/
Zycze wszystkim milej imprezy:)
Wypije za Was kielicha:D
IRKUCK

Post by IRKUCK »

Ja sie bede chcial tez wybrac na GD (zakladam ze on bedzie tylko w niedziele chociaz ciezko wogle cos znalesc jakis regulamin :P ) i jezeli bedzie mozna sie dopisac do listy ;) i uda mi sie pojawic w sobote w wawie to chetnebym sie pojawil na spotkaniu :)
niewiem jak Eliash ale wstepnie razem planujemy przyjechac na GD :)
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
Morf

Post by Morf »

Z przyjemnością pojawię się w całej swojej anonimowości, dziś na GenConie przy konkursie PP dowiedzialem się, że Bragon też będzie. Zabawne, w przeciągu 10 dni spotkam go 2 razy w miejscach, ktore dzieli kilka tysięcy kilometrów.
-Muk-

Post by -Muk- »

O widzę, że robak też jest na liście, mam nadzieje, że sie pofatyguje :) To GD jest w końcu w niedzielę czy w sobotę ?
CUKIERas

Post by CUKIERas »

Z kumplem przyjde-a raczej zrobię wszystko,żeby się pojawić na spotkaniu
dead

Post by dead »

-Muk- wrote:O widzę, że robak też jest na liście, mam nadzieje, że sie pofatyguje :) To GD jest w końcu w niedzielę czy w sobotę ?
Niedziela strona polconu jasno opisuje date imprezy ...
https://warszawa2007.polcon.pl/page1.php ... trakcje-gw
no wiec juz wszystko jasne ...
swoja droga macie stronke GD gdzie tez jest podana data samego konkursu ... (tak juz dziala ;) na 2 tygle przed konkursem - dobre nie ;) ??) - za to juz w nastepnych latach bedzie stronka duzo wczesniej a nie na ostatnia minute ;) ...
https://www.goldendemon.pl/pl/index.php

miejmy nadzieje ze zobaczymy sie na samym GD i uda mi sie z Wami spotkac i torche pogadac ...
Szaman

Post by Szaman »

rozmawialem wczoraj z Kuba - dla niewtajemniczonych: manager Paradoxu - i powiedzial, ze sobota jest wolna, bo Polkonisci maja impreze w Proximie.
w niedziele GW ma rezerwacje w Paradoxie, wiec tez sie mozecie zwalic ;)
Tomash

Post by Tomash »

Szaman wrote:rozmawialem wczoraj z Kuba - dla niewtajemniczonych: manager Paradoxu - i powiedzial, ze sobota jest wolna, bo Polkonisci maja impreze w Proximie.
Szafa ma wtuby :?
DEMON_COLOR

Post by DEMON_COLOR »

heh :D widze ,że troche ludziów będzie =D

ja jednak na 100% przyjade - coś tam wczoraj zaczałem robic ;P mam nadzieje ,że czasu starczy :)
Post Reply