[PL] Polski Konkurs Malarski - SLAYER OF DEMONS
-
Gonzo
Re: [PL] Polski Konkurs Malarski - SLAYER OF DEMONS
Teraz do pelni szczescia brakuje jedynie fotek 
@Jon - dzięki za pełną listę, ale przede wszystkim za to, że dzięki Tobie mogliśmy się cieszyć porządnym konkursem malarskim - i to mam nadzieję nie po raz ostatni! Jeśli będziesz kiedyś potrzebował pomocy - daj znać!
@Gonzo - DOKŁADNIE!!!!!
@Gonzo - DOKŁADNIE!!!!!
+1@Gonzo - DOKŁADNIE!!!!!
np: tego nigdzie fotki chyba nie ma ?
GOLD – Ania Machowska – ‘ Peace & Love’
a ciekawy jestem
Edit:
to ?
Click to see full-sized image
tiaaa, jeśli się przyjrzysz skrzydłu to jest na nim napis 'Peace' a na drugim (niewidocznym) 'Love'
fotki będą jak się wyrobię...
fotki będą jak się wyrobię...
Dołączam się również do podziękowań dla Ciebie Jon i oczywiście zgłaszam swoje ręce do pomocy w przyszłości, jeśli będzie taka potrzeba.
-
Nameless
- The Better Choice

na pierwszym GD/Polconie na stoisko Jamy zawedrowal jakis hiperaktywny dziennikarzyna z panem kamerowym i mnie zagadywalimahon wrote:masz powiazania w mediach?
@Janusz - cala przyjemnosc po mojej stronie! mam nadzieje spotkac sie znow za rok, tylko tym razem zacznijmy sie organizowac wczesniej
aha, pozwole sobie wyrazic kilka swoich prywatnych przemyslen o organizacji przez PM
moje spoznione (i krotkie) podsumowanie imprezy bedzie w zasadzie powtorzeniem innych opinii.
jak na pierwsza edycje, jestem zadowolony z poziomu organizacji imprezy i poziomu samego konkursu. Nawet ilosc zgloszen byla milym zaskoczeniem. czy byly niedociagniecia? pewnie, ze byly, ale chyba nic super-hiper istotnego. no, moze poza wpadka, za ratowanie ktorej Janusz dziekowal Ani i Stefanowi. mysle, ze za rok wszyscy bedziemy madrzejsi i impreza bedzie jeszcze bardziej udana.
moje dzieki dla kolegow sedziow za bezkonfliktowe sedziowanie i nie zwracanie uwagi na aspekt marketingowy prac
parafrazując znaną reklamę:
farbka Reaper MSP- 10 zł
pędzel W&N - 30 zł
czas spędzony na miłym sędziowaniu z wami - bezcenny

farbka Reaper MSP- 10 zł
pędzel W&N - 30 zł
czas spędzony na miłym sędziowaniu z wami - bezcenny