[PL] Galeria Bohuna

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
przemosz.

Post by przemosz. »

Rewelka:)
dead

Post by dead »

Troche sie juz otrzasnalem :P z tego szoku :D - napisze troche bardziej wylewnie :P.

Bardzo mi przypadla do gustu skora - pomimo tego podzialu na plaszczyzny jest genialna -> zyly miesnie super - tatoo ok choc moglby byc ciekawszy wzorek wg mnie. Bardzo fajne spodnie :D. No i ten miecz po prostu masakrycznie fajny. Podstawka jest fajna i sie komponuje z modelem choc moglaby byc ciekawsza i troche bogatsza.

OGOLEM PRACA GENIALNA !!
Galharen

Post by Galharen »

FANTASTYCZNA PRACA!!!!
Bohun - od dzisiaj jestes moim idolem w malowaniu :wink:
Nad zajefajnością skory juz wczesniej sie rozpisalem, wiec teraz moge jedynie stwierdzic, ze jest naprawde mega!
Szacunek za ten tatuaz - naprawde zaje*sty, sam klimat modelu jest świetny.
W sumie mozna by tu pisac w samych superlatywach, ale pewnie chodzi ci tez o troche krytyki.

Z rzeczy ktore mi sie mniej podobaja, moglbym wymienic tak:

- podstawka, IMO trochę uboga, podobnie jak zauwazyl Dead, przydaloby sie cos dodac, by byla bardziej eye-catching.

- trochę ostrze miecza mi nie pasuje, szczegolnie na tych malych ostrzach :?: :roll: , nie wiem jak to nazwac, ooo, na zewnętrznej krawedzi miecza:P To przejscie od brazu do srebrnego wydaje sie za mocne, za bardzo tendencyjne. Wew. strona jest dobra, moze to przez kontrast. Gdybys dodal cienie jeszcze tam gdzie wspomnialem, moze to by cos pomoglo. nie jest to jakies razące, ale w porownaniu do samego łowcy, odbiega troche jakosciowo.

*Wisnia - jak ci poszly matury jak narazie? Bo ja raczej jestem zadowolony :)
Image
szczurek_

Post by szczurek_ »

Bohun szacun ... :D naprawde kozackie malowanie :) Podstawka tez super (co to jest ? :D)
Image
sea.man
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by sea.man »

zapiera dech w piersiach! ciekawe co wymyslisz na GD :drool:
kacpero

Post by kacpero »

ekstra :) podoba mi sie realistyczna i stonowana kolorystyka ktora zastosowales w kilku miejscach.. zwlaszcza miecz - bardzo ciekawie potraktowany..
przyczepie sie tylko do IMO zbyt mocnych podzialow miesni.. sama rzezba jest taka wyciosana a Ty to jeszcze podkresliles.. widac to zwlaszcza na plecach z prawej strony.. ale to chyba kwestia stylu, bo technicznie nie ma tu wiele do zarzucenia.
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

:WOW: REWELACJA!
Wszystko mnie zachwyca, gratuluję fantastycznej pracy.
-- Ańa

Image
Bohun

Post by Bohun »

Dzieki wielkie wszystkim :D Hmmm, troche mnie nie bylo, zagapilem sie jak zwykle 8)

Tym razem wczesny wip do mojego oddzialu pirackich nobow orkowych, a dokladnie jednego jego czlonka :lol: Oddzial bedzie sie skladal z 5 nobow ze zmienionymi glowkami na pirackie (te pochodza z MaxMini)

[rimg]https://img41.imageshack.us/img41/5509/forum1w.jpg[/rimg]

[rimg]https://img41.imageshack.us/img41/5365/forum2i.jpg[/rimg]

Co myslicie o nim narazie?
CUKIERas

Post by CUKIERas »

Chłopie to jest tak zayebiaszcze,że aż się zalogowałem co by skomentować - strasznie mi się podoba głowka idealnie pasuje- ten toporek super (jak go malowałeś?) no i skóra Twoich orków zawsze mi sie podobała -camo green?
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

fantastico! szczegolnie metal, ale i reszta naprawde swietna.
Image
Post Reply