Nooo teraz robi się ciekawie!
Jeśli czerwień dopracujesz tak jak czerń to będzie naprawdę fajnie. Ale to znaczy, że sporo roboty jeszcze przed tobą...
[PL] Siedziba Flameona ;)
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Siedziba Flameona ;)
+1
ale jeszcze kupa roboty przed tobą
dokończyć czernie , skontrastować czerwienie ..
cały czas ten złoty jakoś mi nie leży ..
ale jeszcze kupa roboty przed tobą
dokończyć czernie , skontrastować czerwienie ..
cały czas ten złoty jakoś mi nie leży ..
Bo cały czas złoty jest niezrobiony 
No czerwienie tak, ogólnie takie wystające elementy zostawiam na sam koniec bo są najbardziej podatne na uszkodzenia.
No czerwienie tak, ogólnie takie wystające elementy zostawiam na sam koniec bo są najbardziej podatne na uszkodzenia.
Łorkinprogres... Parę słów napiszę 
Nie pasuje mi niebieski hełm i zielony wężyk. Podstawka już mi się podoba. Czekam na koniec, wtedy się wyżyję
Reszta za Mahoniem. Aha, lubię ten model.
Nie pasuje mi niebieski hełm i zielony wężyk. Podstawka już mi się podoba. Czekam na koniec, wtedy się wyżyję
+1 ,sam ostatnio patrze ,że on wcale nie jest taki drog ok.80 złAha, lubię ten model.
Co do samej figurki to już widać ,że będzie z tego bardzo fajny figs ... Spoko podstawka ,dobrze zrobiona czerwień (ta skończona) + kostki ... czekam na dalsze postępy .

Ja teżGildor wrote:Czekam na koniec.
No i turkusowe zacieki trzeba zrobicmahon wrote:Nooo teraz robi się ciekawie!
Jeśli czerwień dopracujesz tak jak czerń to będzie naprawdę fajnie. Ale to znaczy, że sporo roboty jeszcze przed tobą...
Click to see full-sized imageMam nadzieję ,że wam się spodoba bo prawdę powiedziawszy nie mam już siły na malowanie
I zapraszam do oceniania na Cmon
https://coolminiornot.com/245968
Last edited by Flameon on 18 Mar 2010, o 20:21, edited 1 time in total.
WOW
Jak dla mnie super. A miecz dosłownie wymiata
I te refleksy od ostrza... Miodzio!