[PL] GD 2011 :)
Re: [PL] GD 2011 :)
w tym roku będziesz tam jako przedstawiciel studia EM? 
-
Kornel
Tak, dalej w 'EMmahon wrote:w tym roku będziesz tam jako przedstawiciel studia EM?
tego bym się nie obawiał...
po prostu cieszę się, że tam jesteś!
po prostu cieszę się, że tam jesteś!
Z Bohunem bylismy razem w 2009;]Kornel wrote: Tak, dalej w 'EMWiec jesli ktos sie wybiera (rok temu byl Illusionrip, dwa lata temu Marta, a trzy lata temu Bohun) to wpadnijcie chwile pogadac, zapraszam, nie gryziemy
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
-
Nameless
- The Better Choice

to moze tym razem ty odwiedzisz ich wszystkich (i nie tylko ich) na Hussarze?Kornel wrote:jesli ktos sie wybiera (rok temu byl Illusionrip, dwa lata temu Marta, a trzy lata temu Bohun) to wpadnijcie chwile pogadac, zapraszam, nie gryziemy
do zobaczenia w warszawie - obowiazkowo z pracami!
-
Kornel
Faktycznie, masz racje, teraz pamietam. Czyli w tym roku nie przyjezdzasz na GD? Swoja droga Euromilitaire to bardzo fajna impreza na wysokim poziomie, mozna duzo fajnych rzeczy zobaczyc i kupic, wiec szykuj portfel!Marta wrote:Z Bohunem bylismy razem w 2009;]
Dziekuje, bardzo mi milo, w tym miesiacu juz 3 lata stuknely w 'EMmahon wrote:po prostu cieszę się, że tam jesteś!
-
Kornel
Uff, to bylby gimnastyczno logistyczny wymyk i odmyk na drazku. Chcialbym przyjechac, ale czas i srodki sa nieublagane. Moze nastepnym razem udaloby sie skorelowac urlop z taka impreza. Zobaczymy, ale dziekuje za zaproszenie!Nameless wrote: to moze tym razem ty odwiedzisz ich wszystkich (i nie tylko ich) na Hussarze?
do zobaczenia w warszawie - obowiazkowo z pracami!![]()
Z pracami? Ja mam moze 3 pomalowane wlasne figurki, nie mam co pokazywacNameless wrote:obowiazkowo z pracami!
można pokazywać cudze, byle pomalowane przez siebieKornel wrote: Ja mam moze 3 pomalowane wlasne figurki, nie mam co pokazywac
@ Kornel: no nie stety nie bedzie mnie w tym roku raczej. Dopadl mnie ciezki przypadek niemocy w okolicach GW i od pol roku nie moge sie jakos zmusic zeby cos pomalowac, a mogliby mnie zdyskwalifikowac jakbym chciala wystawic np Smart Maxa. W ogole to lipa straszna, bo mialam plan co pomaluje, jak i w ogole, projekty rozgrzebane i kisna. Moze sie zepne na Hussara zeby pomalowac tego Blackorc Warbossa, o ktorym mowilismy kiedys, ale czarno to widze.
Moglabym w sumie pomyslec o tym zeby przyjechac tylko popatrzec ale:
1 tydzien wczesniej Euro - troche kasy pojdzie
2 miesiac pozniej Hussar (plus wizyta w Poznaniu i Lublinie) - duuuuuuzo kasy pojdzie
3 Dawid zapowiedzial, ze jak nic nie wystawiam, to on ze mna nie jedzie bo mu sie nudzilo ostatnio strasznie
4 mam urodziny tego dnia
Wiec suma sumarum sobie odpuszcze jednak w tym roku. ale za to obiecuje relacje z Euro zrobic jaknajlepiej umiem;]
m
Moglabym w sumie pomyslec o tym zeby przyjechac tylko popatrzec ale:
1 tydzien wczesniej Euro - troche kasy pojdzie
2 miesiac pozniej Hussar (plus wizyta w Poznaniu i Lublinie) - duuuuuuzo kasy pojdzie
3 Dawid zapowiedzial, ze jak nic nie wystawiam, to on ze mna nie jedzie bo mu sie nudzilo ostatnio strasznie
4 mam urodziny tego dnia
Wiec suma sumarum sobie odpuszcze jednak w tym roku. ale za to obiecuje relacje z Euro zrobic jaknajlepiej umiem;]
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes