[PL] Konkurs Malarski 'Hussar 2010' - Warszawa 23.10.2010

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Camelson
Jarek Wędrowniczek

Re: [PL] Konkurs Malarski 'Hussar 2010' - Warszawa 23.10.201

Post by Camelson »

Bo teściowe juz takie są ze przychodzą :) nie zawsze w odpowiednim momencie :P

Za rok na pewno bedzie coś takiego jak w tym roku, jakieś warsztaty, ale mam nadzieje ze nie tylko WT. Chetnie bym zobaczył tych czołowych polskich malarzy którzy coś nauczają :D
REDAV

Post by REDAV »

Ja dodam jeszcze od siebie że sama rzeźba statuetki bardzo mi się podoba i że osoby odpowiedzialne za to powinny dostać medal hehe. Niestety nie udało nam się z Lolerm dowieźć ich w całości bo skrzydła były wrażliwe a w samochodzie ciasno przy 5 osobach :bonk:.

ImageClick to see full-sized image

No ale jak widać na zdjęciu pionowanie i podmalowanie pomogło więc nawet nic nie widać i są jak nówka blaszka.

Ubolewam tylko że nie udało nam się zostać na imprezkę no ale mieliśmy trochę do przejechania samochodem ale następnym razem postaramy się zrehabilitować :wink: :)
Image
Camelson
Jarek Wędrowniczek

Post by Camelson »

No trofea są imponujące!! Jaram sie cały czas jak dziecko! :D
Wojto

Post by Wojto »

Mi też poszło skrzydło :P .Jednak u mnie było to spowodowane przez polskich drogowców którzy wymyślili jakiś objazd przez las z masą dziur , moja praca i statuetka się troszkę potłukła :P Jednak też muszę przyznać że statuetki są piękne , świetne rzeźby , szczególnie podobają mi się te włosy które wiatr zawiewa na twarz "wojowniczki" :)

Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Ja tam doradzałem chłopakom żeby odłamali skrzydła w kontrolowany sposób i potem je przykleili, żeby uniknąć jakiegoś brzydkiego pęknięcia :P
Nameless wrote:mam ten sam problem z tesciowa. przychodzi.
ciesz się że na miotle nie przylatuje... :roll:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Hacket

Post by Hacket »

Nameless wrote:ludzie, do chuia wafla i kurfy nedzy - macie przyjezdzac na konkurs z pracami, a nie tylko jako widzowie! :mrgreen:
macie cos pomalowanego i jestescie na miejscu, to wstawcie do konkursu. nic na tym nie stracicie, a moze nawet zyskacie.
No ja w tym roku jechałem na ostatnia chwilę a w sumie tą figureczek tej laski z infity mógłbym wystawić echh ale wyszło jak wyszło ze w Białymstoku tej figurki nie miałem a została w Olecku no trudno trudno ale w końcu musze się połasić o zrobienie lepszych foc bo to co widzieliście na forum to HAŃBA !

Szkoda z w tym roku tyle dredziow nie było no i jakoś kobiecych modeli tez widać nie było albo słabo patrzyłem siedząc na warsztatach :P....
TRZEBA TO zmienić w następnym roku ^^

A przy okazji kolejny plus imprezy taki ze zmotywowałem się do skończenia pozaczynanych figsow oby tylko nie zadali za dużo na uczelni a rusz a nusz cos podrzucę na forum ;]
https://hacketo.deviantart.com/

Draw and paint stuff 2d and miniatures

working on : 4 terminators, Dark eldar Sucubuss
Flameon

Post by Flameon »

Widzę ,że wszyscy mają ten sam problem z teściowymi, ehhhh.... aż serce rośnie ;)
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

@Hacket - ... no i trochę pogadaliśmy :)

@Flameon - ja raczej nie mam :)
-- Mahoń

Image

Przemas

Post by Przemas »

coz moge rzec - ubolewam, ze wpasc moglem jedynie na chwile.
widac ogromny postep w stosunku do zeszlego roku. pomysl z pokazami w 100% trafiony - tym razem ludzie mieli co robic oczekujac na wyniki. wiecej takich atrakcji!
strasznie sie ciesze, ze statuetka sie podoba - przygotowanie jej kosztowalo nas sporo pracy. Robert kilka razy musial ja modyfikowac (nie rozwodzac sie zbyt nad tym jaka niespodzianke nam zrobil jej wielkoscia ;) ). W tym skrzydla - w koncu zdecydowalismy sie na te wersje - zdawalem sobie sprawe ze beda ciut delikatne, ale po prpstu wygladaly zbyt fajnie, zeby je sobie odpuscic :D .
@Janusz - dzieki za przygotowanie imprezy i twoj stoicki spokoj w oczekiwaniu na statuetke :)
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

po wysłuchaniu historii od obu stron miałem ciekawy obraz tego jaka to historia prowadziła do powstania i dostarczenia takich fajnych statuetek. cieszę się, że to wy robiliście te trofea i że wyszły tak fajnie. mam nadzieję że za rok tak łatwo nie odpuścisz i trochę się będziemy mogli dezintegrować :P
-- Mahoń

Image

Post Reply