Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
taaak, demon zły nie jest, ale i tak załatwił ci konkursową pracę. inni mieli lepsze demony. bo sam dżagerek jest ładny. do tego te świecące elementy i fajna podstawka...
szkoda, że ten demon wyszedł tak płasko
za to marynarz wygląda fajnie dlatego, że nie straszy przesadą i komiksowością, a zarazem pozostając "realistycznym" i przytłumionym jest bardzo staranny.
tylko ten ogień ci się za bardzo przytłumił. może przeciągnij go jakimś wściekle zielonym tuszem parę razy?
Reclusiarch skończony. Miał być zielony ogień, ale mnie K@#$%a trafiła jak za trzecim razem efekt końcowy mnie nie zadowolił. Przemalowałem na czerwień. W sumie ogień robiłem po raz pierwszy. Nic specjalnego. Fajny model. Pozostało 12 asfaltowców do wpełni pomalowanej armii na 1,5 k.
chało by sie napisać mądrego coś w stylu "bla bla bla to w stosunku do bla bla .... " ale w zasadzie niema o czym wszyscy już napisali wcześniej co i jak
jedyne z czym poległeś to zielony płomień czerwony jest niezły ale wyszedł ci mało ciepły (nie promieniuje gorącem) .. tyle że z drugiej mańki namalowane takiego promieniującego to same kłopoty bo to nie jest już OSL a właśnie promieniowanie ... wszystko trzeba malować inaczej i z takim założeniem od początku - ja się z tym zmierzyłem na ludku do Pulp city .. jak wyszło wiadomo
acha jedyne co jest słabe to to że on trzyma salami z jakimś fikuśnym ptakiem
- sory ale to wygląda jak kiełbasa
(niegrzeczny heretyk to go przez łeb kiełbachą suszoną )
mam podobne zdanie co do oczu i czarny pancerz jest za bardzo jednolity albo po prostu za bardzo czarny
za to duży plus to metaliki i papirusy
ale jak na model do armii to jest naprawdę mocny
Czarny pancerz jest IMO dobry .Jednym z elementów które mi się najabrdziej podobają jest pistolet termiczny wyszedł ci naprawdę świetnie , jakby miał zaraz wystrzelić jakimś kwazarem .Następna to metaliki , też świetne .Ognień jakoś mi nie podchodzi o ile p.termicznemu nadałeś żar to już pochodnia nie ma tak owego .Różdżka odstaje od modelu , jak wspomniał przedmówca wygląda jak salami , zawsze można powiedzieć że to jakieś salami imperatorskie z którego sam imperator robi sobie kanapki .
Jakiś czas temu zapragnąłem pomalować sobie coś z innej beczki, coś metalicznego... I tak łyknąłem Necron Lorda z kulą wskrzeszania. Zainspirowany art'em z DoW postanowiłem w swojej pracy wcisnąć trochę zielonego OSLa. Trochę zabawy z tym było, ale ogólnie jestem zadowolony.
W sumie nic specjalnego jeżeli chodzi o jakość. Model 'na stół'. Jeżeli macie jakieś uwagi, komentarze, to nie krępujcie się.
kulka i kryształ na lasce nie świecą. metale chropowate, ale to może być ich urok. za to płaskie trochę za bardzo, co urokiem nie jest...
no i przeszkadza mi taka nie do końca staranna stylistyka płaszcza.
na stół - bardzo fajnie, do gablotki - nieźle, do konkursu sporo by jednak brakowało.
ale wygląda efektownie jak na necrona.