[PL] Polski Konkurs Malarski - SLAYER OF DEMONS
Re: [PL] Polski Konkurs Malarski - SLAYER OF DEMONS
aż tak brutalny nie jestem. 
Było świetnie
I wizyta też wypadła cacy. Pozdrowienia ode mnie i od Małgosi i zapraszamy ponownie! Zwiedzanie Warszawy wliczone w cenę
I wizyta też wypadła cacy. Pozdrowienia ode mnie i od Małgosi i zapraszamy ponownie! Zwiedzanie Warszawy wliczone w cenę
-
Thral
Po przeczytaniu wszystkich postów i przejżeniu galerii, strasznie żałuję że mnie nie było, no cóż następnym razem będę napewno, gratuluję wszystkim finalistom i zwycięzcom. pozdrawiam
-
KreoL
Właśnie byliśmy w TV na stacji ''TVP info'' 
Nagrał to ktoś?!
:D można to gdzies w sieci zobaczyć??
-
Nameless
- The Better Choice

ee tam, ja bylem w tvn24 z figsami, to mnie tvp inf nie rusza 

masz powiazania w mediach? 
-
kokesz
Witam.
Śledzę ten temat od początku, ale nie wiem czy coś przeoczyłem czy nie. Czy może ktoś przedstawić medalistów w poszczególnych kategoriach? Oczywiście z dopiskiem jaką pracę dana osoba przedstawiła.
Z góry dzięki. Kokesz
Śledzę ten temat od początku, ale nie wiem czy coś przeoczyłem czy nie. Czy może ktoś przedstawić medalistów w poszczególnych kategoriach? Oczywiście z dopiskiem jaką pracę dana osoba przedstawiła.
Z góry dzięki. Kokesz
Nie wiem do końca, czy to na pewno najodpowiedniejsze miejsce (z drugiej strony - jeżeli nie tu to gdzie
), ale jako organizator SoD, chciałbym szczególnie podziękować kilku osobom, mniej lub bardziej powiązanym z CoC, dlatego pozwoliłem sobie zaistnieć przez chwilę (a może trochę dłużej) na tym forum.
Mahon, Bohun & Nameless – współpraca z Wami to prawdziwa przyjemność. Począwszy od korespondencji via e-mail i dogrywaniu szczegółów , poprzez całą Waszą pracę podczas konkursu, skończywszy na pomocy mojej skromnej osobie przy wypisywaniu ‘dyplomów’:) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w projekt, tak po prostu dla ‘dla idei’ – wielkie dzięki!
Ania & chyba ktoś jeszcze – niestety nie wiem kto, ale on pewnie będzie wiedział. Dziękuję Wam bardzo za... nazwijmy to ‘obywatelską postawę’:). Mimo, że ja, jako ja, nie byłem bezpośrednio winien zaistniałej sytuacji, to jako organizator mogę powiedzieć tylko ‘shame on me’. Dziękuję & przepraszam.
Marcin Fedyna – bardzo chciał wystartować, niestety praca zawodowa i inne obowiązki nie pozwoliła mu skończyć na czas swojego projektu. Co za tym idzie, przejechał pół naszego pięknego kraju tylko po to, by wręczyć mi pudło wypchane figurkami, które mogłem przeznaczyć na nagrody dla Wyróżnionych w poszczególnych kategoriach.
Łukasz ‘shrek’ Seferyński – był na swoim ‘reporterskim posterunku’, kiedy ja jeszcze ziewałem i przecierałem przekrwione oczy (znowu shame on me;), po dość krótkiej nocy spędzonej w sporej części na składaniu ‘zabudowy’ zabezpieczającej prace konkursowe. Jest kolejną osobą, która poświęciła swój czas, umiejętności i sprzęt ‘dla idei’. (Drogi Shrek’u chcę JUŻ mój egzemplarz płyty ze zdjęciami!!!
Sławol i... jemu podobni – za pozytywny feedback, który strasznie nakręca mnie i motywuje do zorganizowania II ed. Wiem, że nie wszystko było tak, jak powinno być i można będzie sporo poprawić w przyszłym roku i jestem otwarty na konstruktywną krytykę. Przyznam się, że przeważnie dość sceptycznie podchodzę do wielu kwestii, w jakie się angażuję – pewnie dlatego, że zawsze wolę być mile zaskoczony, niż rozczarowany. Podobnie było także w przypadku SoD. Na trzy tygodnie przed konkursem rozmawiałem z M. i stwierdziłem wtedy, że będzie ok. jeżeli zostanie zgłoszonych tyle prac, ile planujemy przygotować statuetek. Ilość zgłoszeń przeszła moje najśmielsze oczekiwania. To samo mogę powiedzieć o poziomie konkursu – chociaż tutaj bardziej opieram się na zasłyszanych opiniach (m.in. Sędziów), z tego względu, że sam tematem figurkowym zajmuję się od kilku miesięcy i po większości z wystawiających swoje prace mógłbym co najwyżej umyć pędzelki i posprzątać farbki.
Wszystkim uczestnikom dziękuję za przybycie, zwycięzcom serdecznie gratuluję. Strasznie miło było Was poznać, żałuję tylko, że nie miałem czasu na jakieś dłuższe ‘blablanie’ z każdym z Was (obiecywałem sobie, że jako ‘noob’ w temacie malowania pomęczę Was trochę pytaniami ‘technicznymi’:) ale cóż ...
jon (janusz)
ps.
przy okazji lista laureatów i nagrodzonych prac:
POJEDYNCZY FANTASY:
GOLD – Kacper Szurek - ‘Selafyn’
SILVER – Przemysław Wałęga - ‘Ironhide’
BRONZE – Stefan Kochowski – ‘Sigvald’
wyróżnienie – Piotr Milc – ‘Zaduma nad strumykiem’
wyróżnienie – Adam Hałon – ‘black paladin’
wyróżnienie – Ricardo Rodis – ‘Lathiem’
POJEDYNCZY S-F:
GOLD – Adam Hałon – ‘eldar farseer’
SILVER – Krzysztof Jarosz – ‘ork big mek’
BRONZE – Ania Machowska – ‘Marynarz Torro’
wyróżnienie – Stefan Kochowski – ‘space marine’
wyróżnienie – Aleksander Świątek – ‘Drazhar’
wyróżnienie – Kacper Szurek – ‘Red Scorpions librarian’
wyróżnienie – Wojtek Borymowski – ‘Oficer z...’
wyróżnienie – Radek Cieślicki – ‘Kapitan Sicarius’
DUŻY MODEL:
GOLD – Ania Machowska – ‘ Peace & Love’
SILVER – Radek Cieślicki – ‘Varghar’
BRONZE – Adam Hałon – ‘Goblin - popiersie’
wyróżnienie – Przemysław Wałęga – ‘Niemiec – popiersie’
wyróżnienie – Stefan Kochowski – ‘Mirei San garage kit’
wyróżnienie – Ricardo Rodis – ‘Varghar’
wyróżnienie – Radosław Bartnik – ‘Bretonnian Grail Knight’
wyróżnienie – Kacper Rafiński – ‘ ‘Be’lakor’
ODDZIAŁ:
GOLD – Karol Kurzawa – ‘Death night hunt’
SILVER – Tomasz Hanke – ‘Greenskins warband’
BRONZE – Piotr Karpiński – ‘Harlequins’
wyróżnienie – Miłosz Brendel – ‘Grey Hunters’
MASZYNA:
GOLD – Wojciech Guzowski
SILVER – Jarek Drabek – ‘The end’
BRONZE – Adam Hałon – ‘Chaos rhino’
wyróżnienie – Michał Orzeł – ‘Drednought’
ARMIA;
GOLD – Oskar Walczewski – ‘Armia Karak Zankaraz’
SILVER – Jarek Wastermark – ‘Krwawe Truskaweczki’
BRONZE – Piotr Karpiński – ‘Loren’s watchers’
wyróżnienie – Karol Kurzawa – ‘Śmiech mrocznych bogów’
DIORAMA:
GOLD – Przemysław Wałęga – ‘Snikrot’
SILVER - .Stefan Kochowski – ‘Demonic Tower’
BRONZE – Radek Cieślicki – ‘Harry the Hammer’
wyróżnienie – Tomasz Hanke – ‘Ork biker vs sentinel pilot’
BEST OF THE BEST:
PRZEMYSŁAW WAŁĘGA i jego ‘Snikrot’!!!
Mahon, Bohun & Nameless – współpraca z Wami to prawdziwa przyjemność. Począwszy od korespondencji via e-mail i dogrywaniu szczegółów , poprzez całą Waszą pracę podczas konkursu, skończywszy na pomocy mojej skromnej osobie przy wypisywaniu ‘dyplomów’:) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w projekt, tak po prostu dla ‘dla idei’ – wielkie dzięki!
Ania & chyba ktoś jeszcze – niestety nie wiem kto, ale on pewnie będzie wiedział. Dziękuję Wam bardzo za... nazwijmy to ‘obywatelską postawę’:). Mimo, że ja, jako ja, nie byłem bezpośrednio winien zaistniałej sytuacji, to jako organizator mogę powiedzieć tylko ‘shame on me’. Dziękuję & przepraszam.
Marcin Fedyna – bardzo chciał wystartować, niestety praca zawodowa i inne obowiązki nie pozwoliła mu skończyć na czas swojego projektu. Co za tym idzie, przejechał pół naszego pięknego kraju tylko po to, by wręczyć mi pudło wypchane figurkami, które mogłem przeznaczyć na nagrody dla Wyróżnionych w poszczególnych kategoriach.
Łukasz ‘shrek’ Seferyński – był na swoim ‘reporterskim posterunku’, kiedy ja jeszcze ziewałem i przecierałem przekrwione oczy (znowu shame on me;), po dość krótkiej nocy spędzonej w sporej części na składaniu ‘zabudowy’ zabezpieczającej prace konkursowe. Jest kolejną osobą, która poświęciła swój czas, umiejętności i sprzęt ‘dla idei’. (Drogi Shrek’u chcę JUŻ mój egzemplarz płyty ze zdjęciami!!!
Sławol i... jemu podobni – za pozytywny feedback, który strasznie nakręca mnie i motywuje do zorganizowania II ed. Wiem, że nie wszystko było tak, jak powinno być i można będzie sporo poprawić w przyszłym roku i jestem otwarty na konstruktywną krytykę. Przyznam się, że przeważnie dość sceptycznie podchodzę do wielu kwestii, w jakie się angażuję – pewnie dlatego, że zawsze wolę być mile zaskoczony, niż rozczarowany. Podobnie było także w przypadku SoD. Na trzy tygodnie przed konkursem rozmawiałem z M. i stwierdziłem wtedy, że będzie ok. jeżeli zostanie zgłoszonych tyle prac, ile planujemy przygotować statuetek. Ilość zgłoszeń przeszła moje najśmielsze oczekiwania. To samo mogę powiedzieć o poziomie konkursu – chociaż tutaj bardziej opieram się na zasłyszanych opiniach (m.in. Sędziów), z tego względu, że sam tematem figurkowym zajmuję się od kilku miesięcy i po większości z wystawiających swoje prace mógłbym co najwyżej umyć pędzelki i posprzątać farbki.
Wszystkim uczestnikom dziękuję za przybycie, zwycięzcom serdecznie gratuluję. Strasznie miło było Was poznać, żałuję tylko, że nie miałem czasu na jakieś dłuższe ‘blablanie’ z każdym z Was (obiecywałem sobie, że jako ‘noob’ w temacie malowania pomęczę Was trochę pytaniami ‘technicznymi’:) ale cóż ...
jon (janusz)
ps.
przy okazji lista laureatów i nagrodzonych prac:
POJEDYNCZY FANTASY:
GOLD – Kacper Szurek - ‘Selafyn’
SILVER – Przemysław Wałęga - ‘Ironhide’
BRONZE – Stefan Kochowski – ‘Sigvald’
wyróżnienie – Piotr Milc – ‘Zaduma nad strumykiem’
wyróżnienie – Adam Hałon – ‘black paladin’
wyróżnienie – Ricardo Rodis – ‘Lathiem’
POJEDYNCZY S-F:
GOLD – Adam Hałon – ‘eldar farseer’