Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
maciejrusztyn wrote:czemu nie zrobileś podstawek ?
Bo podstawki zawsze (no prawie zawsze) robię na końcu, najpierw maluję wszystkie modele z bandy a później podstawki hurtowo. A w tym przypadku jeszcze kilkanaście modeli mam do pomalowania.
Włócznia z namierzaniem typu "snotling - zadek" jest słodka
zdaje sie że squigi dostały poprawki ??
brakuje : dobrego cieniowana czerni . (ale to trudne jest)
gładkich przejść - ale to TT
tak w połowie 8 strony mojego tematu masz model pomalowany w zasadzie na czarno . jeśli sie podoba taki czarny to mogę napisać co i jak ...
a trole fajne jak na TT - takie kolorowe
ALE :
Gęby do poprawki perfidny dry brush odstaje od reszty
- proponuje Laserunki(glazy) z innych kolorków co by tym gębom nadać wymiarów a na koniec poprawić skrajne rozjaśnienia (bo zostana zjedzone przez laserunki i będzie tip top TT)
Maru wrote:tak w połowie 8 strony mojego tematu masz model pomalowany w zasadzie na czarno . jeśli sie podoba taki czarny to mogę napisać co i jak ...
Podoba się
Maru wrote:Gęby do poprawki perfidny dry brush odstaje od reszty - proponuje Laserunki(glazy) z innych kolorków co by tym gębom nadać wymiarów a na koniec poprawić skrajne rozjaśnienia (bo zostana zjedzone przez laserunki i będzie tip top TT)
Dzięki za radę, ale nad trollami już nie chce mi się siedzieć
Ostatnio rzadko, ciężko się graczom zebrać i musiałbym się dowiedzieć, czy miejscówka w Silesia SC jest nadal aktualna.
Łatwiej by mi było zorganizować grę w Żorach.