[PL] Spotkania malarskie w Wawie
Re: [PL] Spotkania malarskie w Wawie
no ursynalia to i ja mam w planie!:D ale to mi nie przeszkadza w spotkaniu w sobote, wiec jak wam pasuje i maru załątwi miejscówke ze bedzie tam mozna na 100% to zgłaszajcie sie! 

czekam na potwierdzenie sali .....
miałem zrobić mały i prosty banerek ... (wyszło jak zawsze 250 mb plik roboczy ... 8 warstw
) dobrze że przynajmniej go nie zanimowałem ... (a korciło mnie .. tak z 20 klatek animacji "on aproach" )
a miało być tak fajnie - jedna macka i napis .... albo prosty styl Ala "Mignola" ... i napis ..
miałem zrobić mały i prosty banerek ... (wyszło jak zawsze 250 mb plik roboczy ... 8 warstw

a miało być tak fajnie - jedna macka i napis .... albo prosty styl Ala "Mignola" ... i napis ..
Spoko nawet, tylko moze bardziej figurkowy klimat tez w tym banerku 

zaproponuj coś a ja postaram sie zmontować ... jak robię"z głowy" to zawsze wychodzi abstrakcja .... albo 2 megowy baner w flaszu z zintegrowana przeglądarką zdjęć i pakmanem do pogrania ... ( nawet jak robię dla firmy pogrzebowej) .... a potem muszę usuwać wszystkie fajne rzeczy
zrobie projekt na kartce i na spotkaniu Ci przedstawie 
To co spotykamy sie kiedy??

To co spotykamy sie kiedy??
a Właśnie jest potwierdzenie sali na 29
Ja niestety nie dam rady, coś mi wypadło niestety 

odbyło sie 
fotki .... te co zrobiłem jak przypomniało mi sie o robieniu fotek .. (bo jakoś zgodnie zabraliśmy się za malowanie .. ) dołączą z komentarzem

fotki .... te co zrobiłem jak przypomniało mi sie o robieniu fotek .. (bo jakoś zgodnie zabraliśmy się za malowanie .. ) dołączą z komentarzem

ok czas na jakieś tam fotki .. w ramach tego że przypomniało mi sie o tym bardzo pużno to tylko 3 fotki
"Zemsta Wernera"
model malowany przez Sadzia i mnie .. od Dawwwwna ... wkrótce kończymy !!(tak nam się zdaje
)
Click to see full-sized image
"Zaba"
model malowany przezemnie w zasadzie główne i wyłączne na spotkaniach.. (taki "exclusive") .. mam nadzieję że go wreszcie skończę
"ochotniczka"
czyli co się stało jak naszło nas na pokaz malowania skóry na szybko - wzieliśmy zakładniczkę od jednego z graczy i odpimpowaliśmy znowu Sadziu i ja
proste techniki a na stole wygląda na bajerze
"Zemsta Wernera"
model malowany przez Sadzia i mnie .. od Dawwwwna ... wkrótce kończymy !!(tak nam się zdaje

"Zaba"
model malowany przezemnie w zasadzie główne i wyłączne na spotkaniach.. (taki "exclusive") .. mam nadzieję że go wreszcie skończę

"ochotniczka"
czyli co się stało jak naszło nas na pokaz malowania skóry na szybko - wzieliśmy zakładniczkę od jednego z graczy i odpimpowaliśmy znowu Sadziu i ja
proste techniki a na stole wygląda na bajerze