ja mialam jechac, ale wszystko wskazuje na to, ze nic nie pomaluje akurat na demona (giewuwstret mam straszny i od pol roku nie moge sie zmusic do skonczenia modelu), wiec pewnie sobie odpuszcze, bo tylko socjalizowac sie w cenach GW troche ciezko;p
Ale jakbys byl przy okazji w londynie...
[PL] GD 2011 :)
Re: [PL] GD 2011 :)
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
No to mozna cos zakombinowac, jakas integracje;]
Swoja droga zobacze jeszcze po Euro. Moze tak sie zapale do hobby ze i pojade na demona poogladac i integrowac sie dalej z brytyjska scena malarsko-figurkowa.
m
Swoja droga zobacze jeszcze po Euro. Moze tak sie zapale do hobby ze i pojade na demona poogladac i integrowac sie dalej z brytyjska scena malarsko-figurkowa.
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Byłoby bardzo miło:) Jak będę wiedział coś więcej niż to, że jadę do Londynu (jakieś szczegóły czy coś) to się do Ciebie odezwę:)
Marta, napiszesz jak było na Euro? (oczywiście po fakcie) 
hehe no przed faktem byloby trudno.mahon wrote:Marta, napiszesz jak było na Euro? (oczywiście po fakcie)
Ale postaram sie zebrac jak najwiecej fot i ogolnie wrazen i materialow.
Bede tam cale dwa dni, wiec mam nadzieje, ze sie i napatrze i napstrykam.
Nie ukrywam, ze spodziewam sie bardzo duzo po tym wydarzeniu. Sporo sie gada o nim na forum PB i ponoc warto pojechac nawet jak sie nic nie wystawia. A ze w tamtym roku bylo ponad 1k zgloszen (na wyczesanym poziomie), wiec napewno bedzie co ogladac;].
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
niektórzy opisują zdarzenia, które jeszcze nie miały miejsca. ale ty masz pewnie bardziej "równo pod sufitem" 
mahon wrote:niektórzy opisują zdarzenia, które jeszcze nie miały miejsca. ale ty masz pewnie bardziej "równo pod sufitem"
swoja droga to jaram sie na to Euro jak szczerbaty na mysl o sucharach:D
Jakby sie komus chcialo, to tutaj np jest fejsbukowa galeria fot z ubieglego roku:
https://www.facebook.com/media/set/?set= ... eda43879f9
albo wiecej czolgow:
https://s168.photobucket.com/albums/u179 ... re%202010/
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
a ja to ci jedynie zazdroszczę.
może w przyszłym roku?
może w przyszłym roku?
-
Kornel
Jesli ktos bedzie w tym roku w Birmingham to niech przyjdzie sie przywitacloler wrote:Ktoś jedzie na GD UK? Wybaczcie jeśli już była tu o tym mowa, ale nie chciało mi się przeglądać tylu stron tematu...