Ciekawie się zapowiada .Zobaczymy co zrobisz dalej .
Pozdrawiam
[PL] Warsztat theotrila
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Warsztat theotrila
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
I pojawiły się nawet oznaczenia jakieś! To kalka, czy szablon?
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

Jak zawsze wpytna robota - mi po 2 pojazdach zabrakło pary żeby złożyć trzeci 
-
Theotril
Wieża prawie gotowa, nie wygląda tak źle 
Muszę jeszcze pomyśleć czy coś jeszcze zrobić z dużym reflektorem. Oczywiście małe reflektory pewnie nie powinny świecić na czerwono, ale mam to w nosie
Click to see full-sized image
Pozdrawiam
Muszę jeszcze pomyśleć czy coś jeszcze zrobić z dużym reflektorem. Oczywiście małe reflektory pewnie nie powinny świecić na czerwono, ale mam to w nosie
Click to see full-sized imagePozdrawiam
a to niby dlaczego? toż to czerwona zarazaTheotril wrote:Oczywiście małe reflektory pewnie nie powinny świecić na czerwono, ale mam to w nosie
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

No no ładna ta wieża , w miarę w dobrym stanie [bez korozji ] jak na twój styl malowania
Myślałem że dasz odpryski , ale tak też jest guten .
Ja proponuje dać wielką flagę związku radzieckiego na tej wieży , ale taką ogromną !
Pozdrawiam
Ja proponuje dać wielką flagę związku radzieckiego na tej wieży , ale taką ogromną !
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
-
Demi_morgana
- Chest of Colors