[PL] lolerowe mazanki

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
kacpero

Re: [PL] lolerowe mazanki

Post by kacpero »

loler wrote:dzięki :)
nie wiem czy będę mu jeszcze wprowadzał tak znaczące zmiany, wszystko zależy od czasu. Teraz muszę ostro malować na Hussara:) jak znajdę chwilę to może coś zrobię z tą czernią bo faktycznie może nie jest jakaś ciekawa. Ale nie wiem czy niebieski byłby dobry bo cały model nie ma dużo zimnych kolorów i nie wiem jak by to pasowało... zobaczę jeszcze.
nic nie zmieniaj :) jezeli jestes zdania ze jest cos co mozesz poprawic - zrob to na kolejnych modelach :)
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

no i Sławol napisał odnośnie championa to co ja chciałem :)
- super mam mniej stukana w klawisze :)

teraz tajk - Lemanterrns

jest maa rzeczy super i kilka baboli (na całe szczęście baboli prawie nie widać i polegają na oświetleniu )
napiszę coś mondrzejszego jak wytrzeżwieje :bonk: (z radości że dojechałem cały od razu sie cyknełem ..)
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
REDAV

Post by REDAV »

Ja dodam tylko od siebie to że jeśli malujesz modele na wysoki poziom to lepiej abyś przejścia na czerni robił normalnie pędzlem bo wygląda to bardziej spójnie z całością modelu a tak to rozjaśnienia są bardzo delikatne no i widać że to aerograf (w każdym razie ja widzę). Tak więc więcej konsekwencji a aero na malowanie modeli na szybko (tak wiem, że Lemartes był właśnie taką pracą).
A tak ogólnie modele super no i te freehandy fajnie ci idą. Przyznam że chciał bym aby mi tak szły no ale sporo jeszcze pracy przedemną hehe.
Image
loler

Post by loler »

W przerwie pomiędzy malowaniem rzeczy na Hussara malnąłem na szybko skavena dla kolegi. Okolo 4h pracy. Zdjęcia są średnie, w rzeczywistości wygląda moim zdaniem lepiej. Podstawki miałem nie robić
ImageClick to see full-sized image
co sądzicie?
Image
quidamcorvus

Post by quidamcorvus »

Jak na takie tempo to bardzo dobrze :)
Sztandar podoba mi się najbardziej :)
Image
przemo

Post by przemo »

Szybki jesteś. To dobrze - będziesz mógł się pościgać na Hussarze w speed paintingu :)

Nie podoba mi się że ogień wychodzi z czystej bieli. Na ogół płomienie nie są chyba białe :)
IRKUCK

Post by IRKUCK »

racja ogień trochę dziwnie wygląda a tak poza tym to nie ma się do czego przyczepić :)
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
Theotril

Post by Theotril »

Fajna pracka jak na 4 godzinki. Metaliki mi sie podobają. Jedyne co to tarcza troche monotonna;p
Wojto

Post by Wojto »

Świetna praca :clap: Jedyne co mi się nie podoba to ten ogień który u źródła jest biały , dość nie realistyczne.

Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
Flameon

Post by Flameon »

Jak na 4h to jest ekstra ;)
Post Reply