oj tam oj tammahon wrote:a już myślałem że awatar łapie plusa u warmaszynowców za to że jest pokraczny![]()
[PL] warsztat olkkkkka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
Kuzyn
Re: [PL] warsztat olkkkkka
Cisne, cisne. Ogolnie to mam zamiar tego tez zrobic na marmurka, z ewentualnymi minimalnymi zmianami.
"Oddychanie jest bardzo ważne przy malowaniu figurek, jeśli malarz nie oddycha to robi się siny"
-
Kuzyn
Widziałem na żywo twojego avatara i jestem ciekawy jak ten ci wyjdzie. Może pociśniesz OSL od miecza? Ostatnio wielu osobom to nieźle wychodzi a ja sie tym strasznie jaram. Ja nie moge się doczekać aż skończę tą tragiczną Retrybucje i zrobie sobie swojego Baldura
Figsa na zamówienie, pod młotek czy dla siebie?
Peace!
Peace!
avatar musi poczekac chwilke, bo mam whelpy do zrobienia
Click to see full-sized image
i jeszcze taki WIP
Click to see full-sized image
Click to see full-sized imagei jeszcze taki WIP
Click to see full-sized image"Oddychanie jest bardzo ważne przy malowaniu figurek, jeśli malarz nie oddycha to robi się siny"
o malujesz W.H.O.R.E do pulpy - ciekawe jak ci wyjdzie bo toi nie za bardzo dynamiczny model
temu Whilpowi to brakuje kabur po prawej i lewej
temu Whilpowi to brakuje kabur po prawej i lewej
maluch to niestety paskudny model, a malowanie jak narazie nie powala. za to ciekaw jestem co zrobisz z tym mega-dynamicznym panem robotem 
gdyby powstala warmaszynkowa wersja warmastera ten maluch pewnie robilby za dire trollamahon wrote:maluch to niestety paskudny model, a malowanie jak narazie nie powala.
a tak powaznie to malowanie jak juz napisal mahon nie powala no ale z drugiej strony malujac takiego malego szkaradka 'na stol' trudno cos wiecej wycisnac..
ja rowniez czekam na dalsze etapy malowania robocika..
a ta ostatnia podstawka to do czego?
Stop competing with others. Start competing with yourself.

faktem jest, że oglądamy tego malucha na takich fotkach, że trudno pamiętać o jego małym rozmiarze. a w rzeczywistości z takimi rozjaśnieniami powinien wyglądać ciekawie!
Zabawnie wygląda ten mały trollolor , ten wyraz twarzy
.Malowanie fajne , choć z tej figurki jak widzę nie da się dużo wyciągnąć .Zamulający robot ma fajną podstawkę .Ciekawi mnie jak wyjdzie Ci cała figurka .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske