a mi tma rzezba sie podoba - przypomina mi minionsy z ilyadgames
"uboga" kolorystyka jak napisal Kuba jest dla mnie bardziej plusem niz minusem - model wg mnie wyglada o wiele bardziej natulanie niz gdybys malowal go w stylu warhammera 4/5 generacji... eee... edycji
a co do badyla to faktycznie srednio pasuje - ni to watle drzewko ni to po prostu badyl
[PL] Warsztat Szczurka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
- Chest of Colors
- drzewko zupelnie niepotrzebne, zajmuje tylko miejsce nic nie wnoszac, wyglada dziwnie - to moje zdanie. albo bym je zrobil troche masywniejsze, albo zmniejszyl podstawke
- jakos mnie nie przekonuja kolory stwora, zdaje sie niedokonczony
- model jest bardzo zly, ale to nie twoja wina. tylko wybierajac go - sam sobie rzucasz klody pod nogi, bo trudno zeby mi sie podobal, innym pewnie tez
- nogi sa fatalne, grube a nudne...
- twarz nijaka i nudna
- brzuch i plecy fajne - tylko tam cos sie dzieje
- jakos mnie nie przekonuja kolory stwora, zdaje sie niedokonczony
- model jest bardzo zly, ale to nie twoja wina. tylko wybierajac go - sam sobie rzucasz klody pod nogi, bo trudno zeby mi sie podobal, innym pewnie tez
- nogi sa fatalne, grube a nudne...
- twarz nijaka i nudna
- brzuch i plecy fajne - tylko tam cos sie dzieje
Moim zdaniem malowanie jest bardzo dobre, ale musze sie zgodzic z Mahoniem, bo model sam w sobie jest tragiczny.
Szkoda ze wybrales taka "perełke", bo malo zjawiskowy jest ten model i nawet zarabiste malownie nie doda mu wiele.
Generalnie najlepsze miejsca do plecy i oko na brzuchu, reszta jest poprostu nuda, malowanie jak najbardziej poprawne, ale rzezba imo kiepska.
Nie chce, zebys zrozumial moj post jako jakis atak, lub bezsensowna krytyke, bo twoje malowanie jest bardzo oki, a ta rzezba na to nie zasługuje poprostu.
Szkoda ze wybrales taka "perełke", bo malo zjawiskowy jest ten model i nawet zarabiste malownie nie doda mu wiele.
Generalnie najlepsze miejsca do plecy i oko na brzuchu, reszta jest poprostu nuda, malowanie jak najbardziej poprawne, ale rzezba imo kiepska.
Nie chce, zebys zrozumial moj post jako jakis atak, lub bezsensowna krytyke, bo twoje malowanie jest bardzo oki, a ta rzezba na to nie zasługuje poprostu.
jejku nic i nic aż ruszyła lawina komentarzy
Mahoń ma rację, że model mało zjawiskowy ... ale rozumiem Ciebie, bo ja też bym prawdziwie wypoczęła przy nim po stadzie marinsów
Mnie się podoba łagodna kolorystyka ... podstawka może być, ale kikut przeszkadza bardziej niż pomaga. Właściwie przydały by się ozdobniki na skale, które by zajęły pustą przestrzeń.
Ten pomysł z suchą trawą jest dobry i z pewnością zmienił by wrażenie niezagospodarowanej przestrzeni. Miejsce na konar jest trafione, tylko pewnie miałeś niewielki wybór w pudełku z ogiglami
Przydałby się grubszy i niższy ...
Ogólnie podoba mi się i na Twoim miejscu zaliczyłabym figurkę do udanych
Mahoń ma rację, że model mało zjawiskowy ... ale rozumiem Ciebie, bo ja też bym prawdziwie wypoczęła przy nim po stadzie marinsów
Mnie się podoba łagodna kolorystyka ... podstawka może być, ale kikut przeszkadza bardziej niż pomaga. Właściwie przydały by się ozdobniki na skale, które by zajęły pustą przestrzeń.
Ten pomysł z suchą trawą jest dobry i z pewnością zmienił by wrażenie niezagospodarowanej przestrzeni. Miejsce na konar jest trafione, tylko pewnie miałeś niewielki wybór w pudełku z ogiglami
Przydałby się grubszy i niższy ...
Ogólnie podoba mi się i na Twoim miejscu zaliczyłabym figurkę do udanych