Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Zloto wychodzi (na moje oko) bardzo ladnie. Srebro juz gorzej bo mu brak plynnosci.
Najslabiej wygladaja rekawy - te rozjasnienia takie jakies plamiste. Ani gladkie, ani malowane kreskami. Powinienes chyba rozkladac je wg linii/fald wyrzezbionych na figurce.
Czemu tak usilnie chcesz teraz probowac z pseudo-NMM? Nie lepiej ci bedzie skupic sie na razie na "zwyklych" metalikach i przede wszystkim na pracy nad technika malowania?
I na litosc boska... kadruj zdjecia! Tak wielkie obrazy wcale nam nie pomagaja.
NMM w niektorych miejscach wyglada nawet fajnie ,ale buty naramiennik dosyc przecietnie, czerwony na szmatkach moglby byc bardziej gladki ??
racje ma Szary co do zdjecia
Poczytałem sobie artykuł o obróbce zdjęć i o ich robieniu. Znalazłem taki fajny na cmonie o gimpie. Teraz chyba nie będą takie wielkie...Jeżeli jednak okazało by się że dalej są to przepraszam. Pokąbinuje więc inaczej Dziękuję za komentarze. Click to see full-sized image Click to see full-sized image