2 dni po GD 2007
[PL] Golden Demon w Polsce
-
Szaman
nie wiadomo.Nameless wrote:czy wiadomo cos wiecej? np. czy znow GW bedzie chcialo sie polaczyc z inna impreza?
mialo swoje plusy, ale bylo tez sporo minusow. w firmie bedziemy wszystko analizowac.mahon wrote:myślę, że to połączenie tylko wyszło na dobre obu imprezom...
nie jedyny. na swiecie jest wiecej Golden Demonow niz Games Dayow (chocby Australia czy Wlochy) i sa one wlasnie podlaczane pod inne imprezy.Nameless wrote:nie narzekam na to polaczenie. Tym niemniej to chyba jedyny taki przypadek na swiecie?
i slusznie - to sa olbrzymie koszta, na ktore na razie nas nie stac. jest wiele wiecej panstw majacych lepsze obroty, ktore nie maja Games Daya. choc z drugiej strony jest tez kilka z lepszymi obrotami, ktore nie maja Golden Demonamahon wrote:chyba tak, ale jakoś nie bardzi wyobrażam sobie polski Games Day....
tak czy inaczej na chwile obecna opcje sa dwie: Golden Demon podlaczony pod inna wieksza impreze albo Wojenny Mlot + Golden Demon.
wolalbym uniknac laczenia Golden Demona z turniejem...
-
Urbik
Jako nowy członek forum, witam wszystkich
Po rozmowach ludzi ,stwierdziłem, że warto tu nieco dogłębniej zajrzeć, bo szykuje się jakaś sensowna dyskusja o właśnie minionym weekendzie-no i jest 
Oczywiście na wstępie chciałbym bardzo podziękować wszystkim za świetne spotkanie oraz sam konkurs, które odbyły się według mojej opinii całkowicie bez zarzutu i na poziomie identycznym (a nawet lepszym - jak chociażby znacznie lepsza organizacja samego konkursu) jak chociażby we Francji. Co prawda nikogo nie znałem jeszcze przed samym wejściem na teren Polconu, ale juz po jego opuszczeniu sytuacja ta diametralnie się zmieniła
Hash, dla Ciebie również wielkie, osobne podziękowania za załatwienie noclegu - po usłyszeniu, że nie ma miejsc ani w hotelu ani w akademikach, myślałem już, że będę jechał na Okęcie 
Co do samego konkursu - moje figsy, malowane naprędce kilka dni przed Demonem pozostawiały naprawdę WIELE do życzenia, stąd też bez mogłem wystartować sobie na spokojnie, bez żadnych nadziei - a tu proszę, tak wycelowałem w niszę, że trafiła mi sie statuetka
Hehe, mam nadzieję, że za rok pojawi sie w Pojedynku/Dioramie nieco więcej osób, a i ja pomaluję coś na przyzwoity poziom 
pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję wszystkim za udany weekend
Urbik
Oczywiście na wstępie chciałbym bardzo podziękować wszystkim za świetne spotkanie oraz sam konkurs, które odbyły się według mojej opinii całkowicie bez zarzutu i na poziomie identycznym (a nawet lepszym - jak chociażby znacznie lepsza organizacja samego konkursu) jak chociażby we Francji. Co prawda nikogo nie znałem jeszcze przed samym wejściem na teren Polconu, ale juz po jego opuszczeniu sytuacja ta diametralnie się zmieniła
Co do samego konkursu - moje figsy, malowane naprędce kilka dni przed Demonem pozostawiały naprawdę WIELE do życzenia, stąd też bez mogłem wystartować sobie na spokojnie, bez żadnych nadziei - a tu proszę, tak wycelowałem w niszę, że trafiła mi sie statuetka
pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję wszystkim za udany weekend
Urbik