[PL] Warsztat m.ike'a
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Warsztat m.ike'a (szczur, wilk i żółta szafa)
polecam garage kity i czterdziestkowe tytany w skali warhammera 40k 
-
Mike
Tylko w totka szóstkę strzelęmahon wrote:czterdziestkowe tytany w skali warhammera 40k
-
Mike
Zdjęcia beznadziejne ale trochę widać.
To czerwone to clear red, ale zdjęcia psują cały efekt... Chyba będe musiał washa jakiegoś na to dać.
Click to see full-sized image
To czerwone to clear red, ale zdjęcia psują cały efekt... Chyba będe musiał washa jakiegoś na to dać.
Click to see full-sized imageRe: [PL] Warsztat m.ike'a (szczur, wilk i żółta szafa)
troszkę nie ostre te zdjęcia 
zdjęcia fatalne, ale model jakby wydaje się ciekawszy. coś się dzieje w cieniach 
Zacny szczur
Dał bym jeszcze kilka rozjasnień na szatę i jakieś przyciemnienie .I popraw ten kamyk .Zrób go jakoś bardziej byczo.Może też jakiś glaze na skóre np czerwony.Ogon ma fajny , ale dodał bym taką dośc mało kropeczkę żółtej farby na szczycie tych bombli , będą wyglądały bardziej obleśnie
.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
Popraw fotki, ale już! 
Interesujący odcień skóry.
Interesujący odcień skóry.
-
Mike
Heh, narzekałem że nie mam czasu żeby sobie przysiąść (nawet z ugryzienia pszczoły w stopę się cieszyłem
) to mi życie niespodziankę zrobiło. Jeszcze co najmniej 10 dni na ostrym antybiotyku (zapalenie ucha przewlekle), czyli zero wychodzenia na słońce (reakcja uczuleniowa na antybiotyk) i zero alkoholu (wiadomo). No więc siedzę i maluję 
Rzut na moje biurko (muszę się pochwalić matą do cięcia):
WiP furmanki, w zasadzie większość elementów zaczętych, mało co dokończone:
Szczura może skończę jutro, za mały jest i pędzelkiem coś dzisiaj nie trafiam. Wilczka zacznę robić jak psiknę podkładem termosa i dwóch zwyklaków, szybciej pójdzie i farby na palecie nie będą się marnować. Nie wiem co robić z krawym aniołem, jako baze użyłem Tin Bitz, rozjasnił bym to gunmetalem i poglazował różnymi kolorami ale nie wiem czy nie lepiej ze srebrnej bazy wyjść i matowymi farbami osiągnąć miedziany kolor. Ktoś z wyobraźnią proszony o pomoc.
Rzut na moje biurko (muszę się pochwalić matą do cięcia):
Click to see full-sized imageWiP furmanki, w zasadzie większość elementów zaczętych, mało co dokończone:
Click to see full-sized imageSzczura może skończę jutro, za mały jest i pędzelkiem coś dzisiaj nie trafiam. Wilczka zacznę robić jak psiknę podkładem termosa i dwóch zwyklaków, szybciej pójdzie i farby na palecie nie będą się marnować. Nie wiem co robić z krawym aniołem, jako baze użyłem Tin Bitz, rozjasnił bym to gunmetalem i poglazował różnymi kolorami ale nie wiem czy nie lepiej ze srebrnej bazy wyjść i matowymi farbami osiągnąć miedziany kolor. Ktoś z wyobraźnią proszony o pomoc.
Dobrze się zapowiada .Podoba mi się krew , pewnie biednych żołnierzy imperium
.Czekam na update.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
-
Mike
Wczesny wip, dobrze ide z kolorami?
Nadal Wip
DObry dobór kolorów? Jest to spód skrzydła.
Miał być jeszcze aniołek ale zalałem go kawą
i schnie.
Click to see full-sized imageNadal Wip
Click to see full-sized imageDObry dobór kolorów? Jest to spód skrzydła.
Click to see full-sized imageMiał być jeszcze aniołek ale zalałem go kawą