[PL] Siedziba Flameona ;)
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Siedziba Flameona ;)
Myślę że wszystko jest już powiedziane a ja dodam tylko od siebie to, że jak dla mnie to ŚWIETNA !!! praca
. Ogólnie bardzo przemawiają do mnie ostrza tym bardziej, że sam staram się nauczyć malować NMM w taki właśnie sposób. Tak więc czekam na kolejne takie prace.
Pozdrawiam,
RED
Pozdrawiam,
RED
Maluję teraz konrada vo carsteina, jakieś nmm się na nim znajdzie
mam nadzieje ,że także będzie się podobał 
Bardzo dorba robota ze skavenem! Ostrza najbardziej przyciągają uwagę. Być może reszta figurki wymagałaby jeszcze trochę "podciągnięcia", żeby nie ginąć z oczy w tle za sztyletami, ale ogólnie super.
Nowy wip ode mnie
Click to see full-sized image
Nie wiem dlaczego ale nie idzie mi ta figurka oj nie idzie
Click to see full-sized imageNie wiem dlaczego ale nie idzie mi ta figurka oj nie idzie
bo rzezba sama w sobie to niezly koszmarek?Flameon wrote:Nie wiem dlaczego ale nie idzie mi ta figurka oj nie idzie
a tak powaznie to nie uwazam zeby figurka Ci nie szla.. NMM fajny, czysciutki, czerwien mi sie podoba.. najmniej przekonuje mnie twarz - chyba przez to mocno podkreslone oko
Stop competing with others. Start competing with yourself.

NMM na mieczu jest super, szczególnie srebrny, ten złoty już mniej, a smok na kolanie troszeczkę za ciemny.
Czerwona zbroja, na nodze ekstra, na klasie już trochę inaczej wygląda. Tak jakby jeszcze brakowało pocieniowania.
Mi osobiście to czerwone oko się podoba i pasuje do zbroi, ale te niebieskie plamy na podbródku czy policzku troszeczkę można aby było wygładzić.
No ale skoro to WIP, to efekt końcowy pewnie zmiecie nas z nóg
Czerwona zbroja, na nodze ekstra, na klasie już trochę inaczej wygląda. Tak jakby jeszcze brakowało pocieniowania.
Mi osobiście to czerwone oko się podoba i pasuje do zbroi, ale te niebieskie plamy na podbródku czy policzku troszeczkę można aby było wygładzić.
No ale skoro to WIP, to efekt końcowy pewnie zmiecie nas z nóg
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
kurcze twarz mi się nie podoba ... ale na chwilę obecną nie wiem czy to sprawa rzeźby czy malowania. Oczodoły są takie bezkształtne ... malowanie reszty fajne 
Malowanie znowu czyste, fajne w sumie, ale jakos tak za duzo momentow przejasnien mna tym nmm...robi to dziwne wrazenie.Ogolnie to wip, wiec poczekam na wiecej