[PL] Nora Sławola [17.03.17 - Cornelius]
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
RE: [PL] Warsztat Slawola
w 5 elemencie faktycznie ubrana była bardziej... letnio 
Nieno ten hełm to jednak przegięcie
ja rozumiem ,że Fantasy powinno być wesołe ale wszystko powinno mieć jakieś granice 
Przepraszam ,że tak wyskoczyłem bez sensu ale pierwszy raz widzę ten model
no ciekaw jestem malowania, ja bym chyba nie podołał 
[PL] Warsztat Slawola
Nie masz za co przepraszać, możesz się włączyć do dyskusji
Stare dzieje, możesz nie znać tego modelu
Ten hełm jest właśnie najlepszy, zresztą nowy Tyrion też ma coś takiego 
A z malowaniem będzie trochę zabawy, ale kolejka modeli długa (jak u większości z nas pewnie), niestety...
Stare dzieje, możesz nie znać tego modelu
A z malowaniem będzie trochę zabawy, ale kolejka modeli długa (jak u większości z nas pewnie), niestety...
Re: RE: [PL] Warsztat Slawola
@Flameon: a skad wziales ta teorie ze Fantasy powinno byc wesole??Flameon wrote:rozumiem ,że Fantasy powinno być wesołe ale wszystko powinno mieć jakieś granice
przepraszam za offtop w temacie Slawola ale bardzo mnie to stwierdzenie zaintrygowalo
Stop competing with others. Start competing with yourself.

[PL] Warsztat Slawola
@Kacpero - już Ana stwierdziła kiedyś, że swojskie miejsce na pierdoły stworzyłem, więc offtop jak najbardziej wskazany
Od czasu do czasu pojawiają się jakieś figurki, które tylko dolewają oliwy do ognia i dostarczają inspiracji do dyskusji 
Chyba mnie dziś słońce za mocno promieniami obdarowało...
Chyba mnie dziś słońce za mocno promieniami obdarowało...
[PL] Warsztat Slawola
Pewnie chodzi o różowe piórka i serduszka, których mój Tyrion raczej się nie doczeka :twsited: