[PL] Poznanskie malowanie

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

no extra :D
-- Ańa

Image
Szary

Post by Szary »

Jaka to bedzie data ?:twisted:
Szary

Image
Lothar

Post by Lothar »

Przybylem, zobaczylem i pomalowalem (przez 3h zrobic podklad + dwa bazowe kolory na jetpacku eldarskim to niezbyt dobry wynik ;-) )
Gazza

Post by Gazza »

Taa, frekwencja całkiem dopisała. Miło było zobaczyć i poznać kolejnych forumowiczów. Nowy zapał mnie wypełnia. :D
Cold "Strobe Light Network"
Galharen

Post by Galharen »

Hmm, wiecie co - kiedy jest następne spotkanie? Bo nie mam daleko do Poznania i wypadałoby w końcu wpaść do was i pomalować trochę :D
Aha powiedzcie mi tylko - farby trzeba mieć swoje?
florek

Post by florek »

Najlepiej miec swojie jak dobrze pamiętam to bard ma jakies tam do dyspozycji ale nie jest tego duzo. W ostatecznosci można pozyczyć od innych.
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

tak, bo impreza nie jest organizowana dla przygodnych widzów, którzy przychodzą wyżebrać darmowa figurkę, pomalować sklepowymi farbami i pędlami i tyle - jak przychodzisz bez, to liczysz się z tym, że nie będziesz miał czego malować. to nie jest "nauka malowania" tylko "wspólne malowanie"...

EDIT: a tak poza tym to zapraszamy :)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Gazza

Post by Gazza »

Lothar wrote:przez 3h zrobic podklad + dwa bazowe kolory na jetpacku eldarskim to niezbyt dobry wynik ;-)
Pociesz się, że nie tylko Tobie tak poszło - ja pouzupełniałem pędzlem podkład na moim Rzeźniku z Khadoru i prawie pomalowałem mu głowę! :doh:
Choć ja tam uważam, że spotkanie było jak zwykle owocne - mimo niewielkiego progresu w figurce, najbardziej liczy się wyniesiona wiedza.
Galharen

Post by Galharen »

mahon wrote:tak, bo impreza nie jest organizowana dla przygodnych widzów, którzy przychodzą wyżebrać darmowa figurkę, pomalować sklepowymi farbami i pędlami i tyle - jak przychodzisz bez, to liczysz się z tym, że nie będziesz miał czego malować. to nie jest "nauka malowania" tylko "wspólne malowanie"...

EDIT: a tak poza tym to zapraszamy :)
No wiesz Mahoń - farbki mi się kończą, więc trochę szkoda ich zużywać....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oczywiście żartuję, tak tylko pytałem :D

...a tak poza tym to dzięki za zaproszenie i wpadne następnym razem 8)

:) :)
florek

Post by florek »

Hej malujemy w ta sobote :?:

No wiecie mam wolne od rana i moge fajnie by było gdyby było to spotkanie.
Post Reply