[PL] Słoneczniki van Gorka 19.02.2011 Warszawa
Re: [PL] Słoneczniki van Gorka 19.02.2011 Warszawa
to jaki powinien byc najmniejszy odstep miedzy konkursami, zeby to mialo sens?
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
-
Dokładnie.mahon wrote:jeden konkurs sprowadzi się do odpadów po drugim, albo spadnie frekwencja
Marta - tak minimum miesiąc, dwa (a i to niewiele). Inaczej to raczej nie ma sensu.
no najmniej miesiac... chociaż ja będę sie starał być na każdym konkursie, kiedy by nie były, ale myśle ze jestem nielicznym który tak da rade.
mam tylko nadzieje ze hussar nie pokryje sie z GD niemieckim...
mam tylko nadzieje ze hussar nie pokryje sie z GD niemieckim...
Miesiac to ja w Polsce nie wytrzymam:D
Wiec dla mnie lepiej jak bedzie blizej dwoch. To bede mogla wpasc do domu na Flakon i osobno do Wawy na Hussara. Chociaz i tak pewnie sie skonczy na samym gadaniu bo albo bedzie za malo kasy, albo za duzo pracy;/
Ale przynajmniej sprobuje.
m
Wiec dla mnie lepiej jak bedzie blizej dwoch. To bede mogla wpasc do domu na Flakon i osobno do Wawy na Hussara. Chociaz i tak pewnie sie skonczy na samym gadaniu bo albo bedzie za malo kasy, albo za duzo pracy;/
Ale przynajmniej sprobuje.
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Nie ma za co, figurki najczęściej są lepsze na żywomr_Denial wrote:Dodam od siebie, że wszystkie fekli wyglądają lepiej niż na zdjęciach(sorry Sławku!)
Już pomału kończę wszystko ogarniać i wrzucę razem z wodą... Jeszcze odrobinę cierpliwości.mr_Denial wrote:Ps. Sławol mordo nasza, czekamy na zdjęcia
Nie, jeśli w regulaminie będzie dopuszczone wystawianie tych samych prac (nawet zwycięskich) na kolejnych konkursachmahon wrote:jeden konkurs sprowadzi się do odpadów po drugim, albo spadnie frekwencja
A tak serio - no ze 2 miesiące to minimum, tak myślę...
-
- The Better Choice
termin hussara pewnie podobny do zeszlorocznego - koncowka pazdziernika. szybkie zerkniecie na kalendarz... prognozuje weekend 22-23.10.
niemieckie GD przeniesli na miesiace wakacyjne. nie pamietam dokladnej daty, mozna ja sprawdzic w miedzynarodowej czesci forum
niemieckie GD przeniesli na miesiace wakacyjne. nie pamietam dokladnej daty, mozna ja sprawdzic w miedzynarodowej czesci forum
-
- Chest of Colors
@Słąwol: dopiero teraz zauważyłem: nie Dymi
Sławol wrote:Dymi
Demi_morgana wrote:Słąwol
@Sławol: ... właśnie sam zauważyłem proszę poprawić na Dima Lumelskyy imię piszę skrótowo;)
Red goz FASTA wiz Da Hamsta!!!
Widzicie, mamy już drugi konkurs międzynarodowylisius wrote:@Sławol: ... właśnie sam zauważyłem proszę poprawić na Dima Lumelskyy imię piszę skrótowo;)
Kameralność mi nie przeszkadzała, było miło i kilka bardzo fajnych prac można było obglądnąć.
Część górowała koncepcyjnie, część malarsko, no było na co popatrzeć...... tylko.... jak zwykle,
wieśniaki z Warszawy się nie potrafią bawić i w takim singlu zabrali wszystkie nagrody
a Camel to już totalnie, tak jak Przemo rok temu tak on w tym roku dostanie bana
Co do konkursów, to moje osobiste zdanie jest takie, że jeśli chcecie mieć jakąś sensowną frekwencję i prace na poziomie,
to minimum odstępu to jakieś 2 miesiące. Mówię tu o niedzielnych mazakach, tacy, którzy pracują/się uczą albo dodatkowo mają rodzinę.
Zanim pomalujesz, zrobisz sensowną podstawkę, zanim generalnie się zreflektujesz co chcesz mazać.... czasem jeszcze twój wymarzony model musi do ciebie dotrzeć
z jakiegoś kraju 3 świata w 1 dzień.... a potem u nas na poczcie kisić się przez miesiąc ...... no to się schodzi.
Dodatkowo niektórzy mogą mieć pewne ograniczenia finansowe co do częstych wyjazdów w różne krańce naszej Polszy.
Reasumując jestem rad, że mamy chęć na organizowanie eventów i że mamy takie problemy jak terminy a nie inne,
ale dogadajmy się czasowo żeby nie było zgrzytów. Dla mnie np. tegoroczny Falkon był za szybko po Husarze i jeszcze w terminie skazanym na przedświąteczny wir(o ile dobrze pamiętam ). Możemy wątek kontynuować w innym topiku....
Jeśli chodzi o regulaminy, to nie jestem fanem dopuszczania wystawiania tych samych nagrodzonych prac na różnych konkursach.