[PL] Słoneczniki van Gorka 19.02.2011 Warszawa

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Marta

Re: [PL] Słoneczniki van Gorka 19.02.2011 Warszawa

Post by Marta »

:( :(

to jaki powinien byc najmniejszy odstep miedzy konkursami, zeby to mialo sens?
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Rakso the slayer

Post by Rakso the slayer »

mahon wrote:jeden konkurs sprowadzi się do odpadów po drugim, albo spadnie frekwencja
Dokładnie.

Marta - tak minimum miesiąc, dwa (a i to niewiele). Inaczej to raczej nie ma sensu.
Image
Camelson
Jarek Wędrowniczek

Post by Camelson »

no najmniej miesiac... chociaż ja będę sie starał być na każdym konkursie, kiedy by nie były, ale myśle ze jestem nielicznym który tak da rade.

mam tylko nadzieje ze hussar nie pokryje sie z GD niemieckim...
Marta

Post by Marta »

Miesiac to ja w Polsce nie wytrzymam:D
Wiec dla mnie lepiej jak bedzie blizej dwoch. To bede mogla wpasc do domu na Flakon i osobno do Wawy na Hussara. Chociaz i tak pewnie sie skonczy na samym gadaniu bo albo bedzie za malo kasy, albo za duzo pracy;/
Ale przynajmniej sprobuje.

m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

mr_Denial wrote:Dodam od siebie, że wszystkie fekli wyglądają lepiej niż na zdjęciach(sorry Sławku!) ;)
Nie ma za co, figurki najczęściej są lepsze na żywo :mrgreen:
mr_Denial wrote:Ps. Sławol mordo nasza, czekamy na zdjęcia :D
Już pomału kończę wszystko ogarniać i wrzucę razem z wodą... ;) Jeszcze odrobinę cierpliwości.
mahon wrote:jeden konkurs sprowadzi się do odpadów po drugim, albo spadnie frekwencja
Nie, jeśli w regulaminie będzie dopuszczone wystawianie tych samych prac (nawet zwycięskich) na kolejnych konkursach :mrgreen:

A tak serio - no ze 2 miesiące to minimum, tak myślę...
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

termin hussara pewnie podobny do zeszlorocznego - koncowka pazdziernika. szybkie zerkniecie na kalendarz... prognozuje weekend 22-23.10.
niemieckie GD przeniesli na miesiace wakacyjne. nie pamietam dokladnej daty, mozna ja sprawdzic w miedzynarodowej czesci forum
Image
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

@Słąwol: dopiero teraz zauważyłem: nie Dymi
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Sławol wrote:Dymi
Demi_morgana wrote:Słąwol
:lolsign:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
lisius

Post by lisius »

@Sławol: ... właśnie sam zauważyłem proszę poprawić na Dima Lumelskyy ;) imię piszę skrótowo;)
Red goz FASTA wiz Da Hamsta!!!
mr_Denial

Post by mr_Denial »

lisius wrote:@Sławol: ... właśnie sam zauważyłem proszę poprawić na Dima Lumelskyy ;) imię piszę skrótowo;)
Widzicie, mamy już drugi konkurs międzynarodowy :D

Kameralność mi nie przeszkadzała, było miło i kilka bardzo fajnych prac można było obglądnąć.
Część górowała koncepcyjnie, część malarsko, no było na co popatrzeć...... tylko.... jak zwykle,
wieśniaki z Warszawy się nie potrafią bawić i w takim singlu zabrali wszystkie nagrody :bonk:
a Camel to już totalnie, tak jak Przemo rok temu tak on w tym roku dostanie bana :lol:

Co do konkursów, to moje osobiste zdanie jest takie, że jeśli chcecie mieć jakąś sensowną frekwencję i prace na poziomie,
to minimum odstępu to jakieś 2 miesiące. Mówię tu o niedzielnych mazakach, tacy, którzy pracują/się uczą albo dodatkowo mają rodzinę.
Zanim pomalujesz, zrobisz sensowną podstawkę, zanim generalnie się zreflektujesz co chcesz mazać.... czasem jeszcze twój wymarzony model musi do ciebie dotrzeć
z jakiegoś kraju 3 świata w 1 dzień.... a potem u nas na poczcie kisić się przez miesiąc ;) ...... no to się schodzi.
Dodatkowo niektórzy mogą mieć pewne ograniczenia finansowe co do częstych wyjazdów w różne krańce naszej Polszy.

Reasumując jestem rad, że mamy chęć na organizowanie eventów i że mamy takie problemy jak terminy a nie inne,
ale dogadajmy się czasowo żeby nie było zgrzytów. Dla mnie np. tegoroczny Falkon był za szybko po Husarze i jeszcze w terminie skazanym na przedświąteczny wir(o ile dobrze pamiętam :roll: ). Możemy wątek kontynuować w innym topiku....

Jeśli chodzi o regulaminy, to nie jestem fanem dopuszczania wystawiania tych samych nagrodzonych prac na różnych konkursach.
Post Reply