[PL] Galeria JerzyKa
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria JerzyKa
Zdecydowanie popieram Namelessa, orki najciekawiej wyglądają 
Popierając przedmówców też powiem że orki wyglądają najlepiej .Trochę ta żółć i niebieski nie pasują do ciemnej skóry i szarości .Ogółem dobrze się prezentują .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
Dzięki za komentarze
Oto kolejna po orkach "masówka" - spróbowałem swoich sił malując Ultramarinsów - oto efekt:
Click to see full-sized image
W założeniach miały to być grywalne figurki z szybkim NMM + battle damagem. W sumie 20 h pracy...
Oto kolejna po orkach "masówka" - spróbowałem swoich sił malując Ultramarinsów - oto efekt:
Click to see full-sized imageW założeniach miały to być grywalne figurki z szybkim NMM + battle damagem. W sumie 20 h pracy...
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

całosc bardzo fajna jak na stoł, ale nmm wogole mnie nie przekonuje 
yo
no NMM to ja tu nie widzę jako takiego więc nie ma możliwości byś go skasztanił
jest natomiast malowane broni w coś co ostatnio jest dość popularne i cenione -"na kałacha" czyli matowy czarny / szary odcień z lekkimi krawędziami sugerujący "profesjonalność" takowej broni (w celach militarnych)
cóż mogę powiedzieć - sprawdza sie i robi sie to szybko
poza tym jak na stół to bardzo fajne zrobione klient powinien być zadowolony
no NMM to ja tu nie widzę jako takiego więc nie ma możliwości byś go skasztanił
jest natomiast malowane broni w coś co ostatnio jest dość popularne i cenione -"na kałacha" czyli matowy czarny / szary odcień z lekkimi krawędziami sugerujący "profesjonalność" takowej broni (w celach militarnych)
cóż mogę powiedzieć - sprawdza sie i robi sie to szybko
poza tym jak na stół to bardzo fajne zrobione klient powinien być zadowolony
Jak na stół to są genialne .Skąd masz takie wyczesane hełmy do nich ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
acha
hełmy fajne.
Podoba mi się sposób rozjaśniania - taki oldchoolowy i odpryski wpasowują się w ten klimat swoim wyglądem, choć sama nie chciałabym tego powtórzyć u siebie.
Podoba mi się sposób rozjaśniania - taki oldchoolowy i odpryski wpasowują się w ten klimat swoim wyglądem, choć sama nie chciałabym tego powtórzyć u siebie.
Przyznam się, że "prawdziwy" NMM jest nadal dla mnie tajemnicą, którą jednak postaram się w końcu zgłębić. Napisałem, że to Non Metalic Metal, bo farb metalicznych to do tych figsów nie użyłem, więc z prawdą się nie minąłemMaru wrote:no NMM to ja tu nie widzę jako takiego
Akurat z tego co się orientuję, to całkiem standardowi Marinsi z Assault on Blach Reach. Jedynie co zmieniłem, to dodałem każdemu dodatkowy purity seal (tak to się chyba nazywa) z GS-u dla urozmaicenia.Wojto wrote:Skąd masz takie wyczesane hełmy do nich ?