[PL] Pamperki Rentalla
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Podobają mi się twoje elfy wyglądają jakby były malowane w photoshopie widać, że styl ci się niezły wyrobił. Głębiej nie chce iść, bo w sumie i tak większość została napisana już.
https://hacketo.deviantart.com/
Draw and paint stuff 2d and miniatures
working on : 4 terminators, Dark eldar Sucubuss
Draw and paint stuff 2d and miniatures
working on : 4 terminators, Dark eldar Sucubuss
Dzieki wszystkim za komentarze
Fajnie poczytac rozne opinie na temat tego co sie zmalowało.
Oto mag do armii ktora maluje. Podoba mi sie konwersja
Komentujcie, oceniajcie, zapraszam
Click to see full-sized image
Oto mag do armii ktora maluje. Podoba mi sie konwersja
Komentujcie, oceniajcie, zapraszam
Click to see full-sized image-
Akasha
no wlasnie widze Mahon ze Cie to rozbawiło i musiales pojechac po rzezbie 
Konwersja nie nalezy do mnie takze nawet sie nie bede bronil przed Twymi podłymi zarzutami
Rece futrzaka jeszcze moge zrozumiec, taka poza i akurat uciekly w takie dziwne miejsca, moze to jego magia sprawila ze futrzak dba o interesy swego pana
Generalnie konwersja mi sie podoba. fakt, makaron moglby troche byc drobniejszy, ale na stole mysle ze bedzie sie ladnie prezentowac.
Akasha kolorystyka to moja inwencja ukierunkowana przez kilenta poniewaz ma to byc armia w klimacie sniegowym, a kolorystyka senna. medrcy z baldura nosili rozne kolory z tego co pamietam, od rozowych po czarne
Konwersja nie nalezy do mnie takze nawet sie nie bede bronil przed Twymi podłymi zarzutami
Rece futrzaka jeszcze moge zrozumiec, taka poza i akurat uciekly w takie dziwne miejsca, moze to jego magia sprawila ze futrzak dba o interesy swego pana
Generalnie konwersja mi sie podoba. fakt, makaron moglby troche byc drobniejszy, ale na stole mysle ze bedzie sie ladnie prezentowac.
Akasha kolorystyka to moja inwencja ukierunkowana przez kilenta poniewaz ma to byc armia w klimacie sniegowym, a kolorystyka senna. medrcy z baldura nosili rozne kolory z tego co pamietam, od rozowych po czarne