[PL] Nora Sławola [17.03.17 - Cornelius]
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
[PL] Warsztat Slawola
Tu jest moja Bratnia Dusza w kwestii tego modeluMahon wrote:jakie to mało klasyczne
@Ana - no pewnie, że ma mi się podobać i na pewno tek będzie
@Nameless - ćwieka mi teraz zabiłeś i to niezłego. To, że model przypomina mi Joannę d'Arc, pisałem już kiedyś, ale ta fotka z Millą Jovovich (ostro zbesztaną przez krytykę za tę rolę btw
Niech to - od tego zdjęcia mnie głowa rozbolała, no!
Film może i źródłem wiedzy nie jest, ale bodźcem do jej pogłębiania - na pewno!
Chyba będę musiał po raz kolejny obejrzeć ten film
Ech, Wy to potraficie namieszać prostemu człekowi w łepetynie...
Tak sobie jednak myślę, że dla odmiany zmaluję sobie coś na kolorowo... Nic to, pożyjemy - zobaczymy!
-
Nameless
- The Better Choice

RE: [PL] Warsztat Slawola
no przeciez to jest figurka joanny d'arc, w stylu GW 

dla odmiany od helborga czy tygrysa?Tak sobie jednak myślę, że dla odmiany zmaluję sobie coś na kolorowo
[PL] Warsztat Slawola
Się uwziął, no...
Sobie w sensie "dla siebie", "do swojej kolekcji", a nie na zlecenie 
Ale miło, że czuwasz i jesteś dociekliwy
Ale miło, że czuwasz i jesteś dociekliwy
Re: [PL] Warsztat Slawola
Slawol wrote: Gdyby tylko jakaś firma wypuściła taki model w skali 1:16 :pray:
jak już się modlić to o model w skali 1:1
[PL] Warsztat Slawola
Nie mój typ - za "ciężko" się ubiera 
[PL] Warsztat Slawola
Ktoś tu Sławolem manipuluje i próbuje ugryźć trochę wiedzy nt. upodobań 
Dobra, niech Wam będzie: Alice, na motorze do... jazdy lub na czerwono do... towarzystwa wieczorem
A tak BTW (nie, nie, wcale nie zmienam tematu, skądże) kostiumy były niezłe w RE, nie?
Dobra, niech Wam będzie: Alice, na motorze do... jazdy lub na czerwono do... towarzystwa wieczorem
[PL] Warsztat Slawola
Czujny, czujny...