[PL] 1 2 3... proba pedzla
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] 1 2 3... proba pedzla
Co z tego, skoro nie będzie krwi...
Dajesz, Marta! Drewnianej grzywy nie zmenisz, bo to rzeźba, ale spróbuj faktycznie co nieco zróżnicować.
Dajesz, Marta! Drewnianej grzywy nie zmenisz, bo to rzeźba, ale spróbuj faktycznie co nieco zróżnicować.
Jak zwykle świetne fakturki Czekam na fotki
Pan Leos skonczony. Jeszcze tylko dokleje mu plakietke z nazwa i mozna stwiac na polke. Pewnie jeszcze moglabym costam przy nim dlubach, ale juz mam dosyc tej figsy. Moze i nie jest to moja najlepsza praca, ale czegos na pewno sie nauczylam przy nim. Mam nadzieje, ze bede to mogla wykorzystac przy nastepnych projektach.
Click to see full-sized image
A tutaj nowa rzecz, nad ktora pracuje.
Bardzo wczesny WIP, nic jeszcze nie jest skonczone, najbardziej zaawansowane jest w tej chwili podgardle.
pzdr
'eM
A tutaj nowa rzecz, nad ktora pracuje.
Bardzo wczesny WIP, nic jeszcze nie jest skonczone, najbardziej zaawansowane jest w tej chwili podgardle.
pzdr
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Lew jest spoko. Udało się tę grzywę nieco "oddrewnić" Futro/sierść super, morda też. Naramiennik to już Twoja wizytówka, te skóry są super. Chyba jednak dałbym sobie spokój z turkusową patyną tutaj. Ale to detal.
Żaba jako model jest niezła. Nie dla mnie, ale zabawna Póki co to dobre kolory, niebieskie ogrodniczki z białą koszulą spoko.
Żaba jako model jest niezła. Nie dla mnie, ale zabawna Póki co to dobre kolory, niebieskie ogrodniczki z białą koszulą spoko.
Podlubalam troche pana zabola. Skupialam sie sie glownie na ustach i kawalku skory nad ustami, goglach i prawym oku. Co do oka to nie jestem jeszcze przekonana czy mi sie podoba, mozliwe ze bede calkiem przemalowywac. Koszula, naramiennik i szelki skorzane nie ruszone nic wiecej niz poprzednio. No i jeszcze cale czolo zostalo do wymalowania. Nie jestem jeszcze pewna ale chyba zrobie je ciemniejsze i bardziej oliwkowe niz teraz.
pzdr
'eM
pzdr
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Świetne szkiełka w goglach, oczy u żaby bardzo przyjemne tylko trochę brak połysku/szklistości.
Pan Lew, sam model taki sobie ale to co pokazałaś na skórach to obłęd. Doskonała robota .
Pan Lew, sam model taki sobie ale to co pokazałaś na skórach to obłęd. Doskonała robota .
@Grabz: oko matowe, bo jeszcze nie lakierowane, zrobie to na koncu;]
@Nameless: dziekowac:D
@Nameless: dziekowac:D
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
-