[PL] Galeria Gimiaka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Gimiaka
cały oddział rewelacyjnie się prezentuje, jak na mój gust to poziom jest "ponad stół" 
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
fajny oddzial, tylko pergaminy pozostawiaja pewien niedosyt..
podziwiam Cie za wytrwalosc w malowaniu wlasnych ludkow do grania..
ja w tej chwili mam do pomalowania dla siebie 10 modeli (infinity).. co za udreka :suicide:
tym bardziej czuje respekt dla schludnie i efektownie pomalowanych armi
ja w tej chwili mam do pomalowania dla siebie 10 modeli (infinity).. co za udreka :suicide:
Stop competing with others. Start competing with yourself.

Zakładam, że gdybym zaczął malować dla innych, to miałbym problem z mobilizacją do malowania dla siebie. Póki co malowanie armii mnie odpręża po pracy i wolę aby tak zostało.kacpero wrote:fajny oddzial, tylko pergaminy pozostawiaja pewien niedosyt..
Do 1,5k brakuje mi jeszcze 3 Baali i 15 assaultów. 99% wysiwyg.
-
Kuzyn
fajne pracki
można więcej ale po co? na stół są super! Kontrastowi, wyraźni i w miarę dokładni. A jak skończysz całą armię to zawsze możesz do nich wrócić i poprawić np. oczka czy pergaminy
Do tego bardzo ładne zdjęcia
Może strzeliłbyś fotkę caluteńkiej armii??
Pozdro i ciśnij dalej, bo ładne armia się szykuje.
Pozdro i ciśnij dalej, bo ładne armia się szykuje.
-
Nameless
- The Better Choice

oj tak, takkacpero wrote:tym bardziej czuje respekt dla schludnie i efektownie pomalowanych armi
pare baboli tu jest na zblizeniach. czyli - na stol daja rade, i to beda sie wyrozniac. w konkursie by cie wypunktowali, nawet w kategorii oddzial. za pergaminy, krawedziowanie niestaranne (czarny pancerz), malo czytelne metaliki.
na stół to aż za bardzo dają radę. ale fakt, do konkursu to jeszcze nie gotowi.
Jako oddział super! Z pojedynczych rzeczy: nie podobają mi się te płaty na mieczach. Miały to być pewnie otarcia, ale mi się jakoś tak plamiście przedstawiają 
Podoba mi się ta matowa czerń pancerzy, ale miejscami wygląda jak mocno zakurzona - nie wiem, czy to lakier, czy może takie szare pancerze gdzieniegdzie są. Detale ładnie się wyróżniają, ale same zbroje to sam bym oczywiście... uwalił i podniszczył mocniej
Podoba mi się ta matowa czerń pancerzy, ale miejscami wygląda jak mocno zakurzona - nie wiem, czy to lakier, czy może takie szare pancerze gdzieniegdzie są. Detale ładnie się wyróżniają, ale same zbroje to sam bym oczywiście... uwalił i podniszczył mocniej
Veni, Vidi, Vici czyli moje trzy czołgi typu Baal Predator. Miesiąc i dziewięć dni mi maluchy zajęły.
Click to see full-sized image
Dla odmiany chcę teraz pomalować coś... mniejszego.
Click to see full-sized image Dla odmiany chcę teraz pomalować coś... mniejszego.
Click to see full-sized image-
Nameless
- The Better Choice

krasnal tez tak zardzewieje? 
czolgi swietne. na stol - az za dobre
duzo lepiej sobie radzisz na pojazdach (duzych modelach/powierzchniach) niz na zwyklych figurkach.
czolgi swietne. na stol - az za dobre
Tanki trzymają wysoki poziom twojej armii. 
Powodzenia przy krasnalu
Powodzenia przy krasnalu
miniatures painted: