Podoba mi się pancerz z wyjątkiem naramienników.Fajnie wyszło ci ostrze włóczni .Reszta też jest ok.
Pozdrawiam
[PL] Malunki REDAVA
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Malunki REDAVA
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
Eeeeee .. fotka nie za ciemna ??
bo jak sobie rozjaśniłem to ludek wygląda lepiej i bardziej "prawdopodobnie"
jednej rzeczy nie jestem pewien czy kamyki na kołnierzu nie są w zbyt zbliżonym kolorze do reszty przez co się zlewają - może fioletowe były by niezłe ??
(przeciwne i kolor aktywny w stosunku do głównych na tym modelu )
jednej rzeczy nie jestem pewien czy kamyki na kołnierzu nie są w zbyt zbliżonym kolorze do reszty przez co się zlewają - może fioletowe były by niezłe ??
No fotka morze rzeczywiście trochę jednak za ciemna ale następnym razem będzie lepiej. Co do kamyków na kołnierzu to w sumie można by zrobić inne chociaż wydaje mi się że lepiej było zachować spójność koloru wszystkich kamyków i tym bardziej nie dodawać jeszcze jednego koloru na cały model. ale przyznam rację że trochę się zlewa.Maru wrote:Eeeeee .. fotka nie za ciemna ??
Dzięki za opinie
Jak rozumiem to model do armii, jeżeli tak to bardzo solidny model 
Ok skoro, że ankieta się już zakończyła to zamieszczam w swoim dziale pomalowanego przeze mnie Crushera.
Click to see full-sized image
Dzięki za głosy no i mam nadzieje że przyjemnie się wam wszystkie prace oglądało.
Jeśli uważacie że coś mi w tym modelu nie poszło to piszcie bo cenię sobie dobrą krytykę.
Teraz trzeba brać się do prac na Hussara i ciekawe czy się wyrobię hehehe. Tak czy siak mam nadzieję że uda mi się z wami spotkać i porozmawiać o naszym hobby
Pozdrawiam,
RED
Click to see full-sized imageDzięki za głosy no i mam nadzieje że przyjemnie się wam wszystkie prace oglądało.
Jeśli uważacie że coś mi w tym modelu nie poszło to piszcie bo cenię sobie dobrą krytykę.
Teraz trzeba brać się do prac na Hussara i ciekawe czy się wyrobię hehehe. Tak czy siak mam nadzieję że uda mi się z wami spotkać i porozmawiać o naszym hobby
Pozdrawiam,
RED
W figurce najbardziej podobają mi się elementy metalowe .NMM jest naprawdę dobry .Pancerz świniaka też jest fajny ale nie podoba mi się to że często kreski się krzyżują , słabo to wygląda .Sam demon ma też dobre malowanie fajnie że uwypukliłeś te kuleczki na jego skórze , język wyszedł również zacnie
.Miecz jest technicznie fajny ale nie podoba mi się jego kolor .
Fajny pomysł z kilkoma wariantami podstawek , jednak jak przenosisz model z podstawki na podstawkę ?
Pozdrawiam
Fajny pomysł z kilkoma wariantami podstawek , jednak jak przenosisz model z podstawki na podstawkę ?
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
W podstawkach i w nogach zamocowałem magnesy neodymowe a dodatkowo jedna noga ma wystający kawałek pina tak aby model nie ruszał się no i miał dodatkową stabilizację.Wojto wrote:Fajny pomysł z kilkoma wariantami podstawek , jednak jak przenosisz model z podstawki na podstawkę ?
-
Kuzyn
Napiszę, co sądze o twojej najnowszej pracy. Otóż na plus napewno zasługuje klimat jaki nadałeś modelowi oraz spójność.
Gratki
Podstawki też mi się podbają. Na minus według mnie jest zbyt duża monochromatyczność tego modelu, fajny byłby jakiś eye catcher. Miecz i NMM są naprawde na wysokim poziomie. Jednak według mnie przydałby się jeszcze jeden kolor. Loler ładnie dodał srebrny NMM i stworzył model ciekawszym. Jak widać po opiniach dobry OSL przyciąga uwagę i podnieca ludzi. Ja jakbym malował ten model to miecz zrobiłbym w innym kolorze i od niego rzuciłbym światło na figurkę. Reszte pozostawiłbym raczej gdzieś z tyłu. Wiem że to jest trudne, ale myślę że Twój zamysł był poprostu inny, mianowicie wydaję mi się że chciałeś dobrze pomalować ten model i tutaj sprawdziłeś się w 100%. Każda z prac była naprawdę fajna i podoba mi się idea całego waszego konkursu.
Aż sam chętnie pomalowałbym takiego świruska na jagerze.
Pozdrawiam i czekam na kolejne prace
C.
Pozdrawiam i czekam na kolejne prace
Rewelka model podoba mi się kolorystyka, ładna, z tonowana, NMM ciekawy
malowanie na duży plus