mahon wrote:a wiesz Sławol, że masz rację! wydaje mi się, że świetnie by wyglądała w twoim malowaniu!

Aj tam

Kto wie, może...

Siur, ale trzeba wydać kasę na pudełko, żeby babę mieć

Pojedynczo chyba niedostępna, a poza tym modelem reszta ze startera mi nie podchodzi.
A ostatni model SM jest niezły. Podoba mi się czerń. Serio. Niby taka nieskomplikowana, a pancerz wyszedł dobrze. Nadaje mrocznego charakteru. Nie jestem zwolennikiem kreskowanego zdrapingu, ale w tym przypadku akurat mi się ten efekt podoba. Czachy nawet jak dla mnie troszkę przyciemne, złoto na plecaku mi nie podchodzi, a jak już - to metalik, no ale to ja

Na piło-mieczu proponowałbym coś dodać, jakieś otarcia, brud, może trochę koloru nawet? Płomienie są zbyt jaskrawe, wręcz takie pstrokate
A przede wszystkim pomalowane odwrotnie!
No ale jeśli tak miało być z założenia, to się nie czepiam, choć (nawiązując do wypowiedzi Jednego-Takiego-Z-Imienia-Nieznanego tutaj na forum :silenced:) nie chodzi mi o realizm SM, tylko o płomienie jako żywioł występujący w naturze
Dodałbym też więcej metalu na broni i rurki w hełmie bym rozjaśnił. I soczewki odrobinę ostatnią najjaśniejszą kreseczką. I papierki pomalowałbym innym kolorem, niż czaszki, żeby bardziej papier przypominały. Dodałbym trochę zacieków gdzieniegdzie. No i brudu na butach. I rdzy. I patyny odrobinę. I w ogóle bym model ubabrał. No.
Post Sławolum
I na podstawce dorzuciłbym więcej złomu. I rdzy.