Z duzym opoznieniem, ale wreszcie udalo sie dostarczyc ostatnia figurke w dniu wczorajszym. Slawol mial troche pecha, no ale w koncu tez ma prezencik.
Zdjecie pewnie trafi niedlugo do galerii, i to juz bedzie koniec naszej drugiej wymiany figurek.
Mam nadzieje ze dobrze sie bawiliscie i podobaja wam sie figurki ktore dostaliscie.
[PL] II Chest of Colors Mini Exchange
Re: [PL] II Chest of Colors Mini Exchange
Super, mam nadzieję że ten epizod nie zaważy o przyszłości wymiany ... jest przecież kilka zapasowych rąk chętnych do pomocy w podobnych kryzysowych sytuacjach.
Sławol dostał fajny model
mam nadzieję, że to niesmak zatarło?
Sławol dostał fajny model
-
Nameless
- The Better Choice

spytaj slawola 
a incydent moze nie tyle zawazy na przyszlosci, co zmusza do przemyslenia nad spodobem organizacji kolejnych wymian
a incydent moze nie tyle zawazy na przyszlosci, co zmusza do przemyslenia nad spodobem organizacji kolejnych wymian
Komentarz słyszeliście oboje na sali, więc... 
A czy to niesmak? Czy ja wiem... Młody jestem, ale nie ruszają mnie takie historie, a gdybym miał je zliczyć...
Powiem tak - nie ilość warstw farby na 1cm kw. decyduje, kto jest dla mnie lepszym malarzem w tym przypadku. I nie tylko zresztą...
Pozwolę sobie powiedzieć, że skoro wszystko już jest "OK", to można ten temat zamknąć, tzn. dyskusję. A w przyszłości na pewno będę brał udział, to akurat nie podlega żadnej dyskusji
I było mi naprawdę cholernie miło za ten gest! Dziękuję Nameless. A jak macie fotkę, to wrzućcie do galerii, ja też na dniach pewnie pstryknę swoją
A i figurka dojechała cała i zdrowa, więc już sobie stoi na mojej półce - opustoszałej zresztą po czystkach eBay-owych
Jeszcze raz wielkie dzięki!
P.S. Oczywiście listonosza niet...
A czy to niesmak? Czy ja wiem... Młody jestem, ale nie ruszają mnie takie historie, a gdybym miał je zliczyć...
Powiem tak - nie ilość warstw farby na 1cm kw. decyduje, kto jest dla mnie lepszym malarzem w tym przypadku. I nie tylko zresztą...
Pozwolę sobie powiedzieć, że skoro wszystko już jest "OK", to można ten temat zamknąć, tzn. dyskusję. A w przyszłości na pewno będę brał udział, to akurat nie podlega żadnej dyskusji
I było mi naprawdę cholernie miło za ten gest! Dziękuję Nameless. A jak macie fotkę, to wrzućcie do galerii, ja też na dniach pewnie pstryknę swoją
A i figurka dojechała cała i zdrowa, więc już sobie stoi na mojej półce - opustoszałej zresztą po czystkach eBay-owych
Jeszcze raz wielkie dzięki!
P.S. Oczywiście listonosza niet...
-
Nameless
- The Better Choice

bedzie zdjecie, bedzie
i rowniez koncze ten temat krotki - a prosze cie bardzo 
-
Nameless
- The Better Choice