[PL] GOLDEN DEMON Polska 2008

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Locked
alvarezwawa

Post by alvarezwawa »

Szczurek - na 100% nie bedziesz mial szans stawienia sie w Poznaniu nawet na jeden dzien? Pociagi z Warszawy kursuja m/w co godzine a okolo jada trzech. Jesli to chodzi o czas, to mysle, ze da sie to zgrac.

Do listy mozemy dopisac jeszcze Alexandra; znajomy, tylko ze pojawia sie czesciej na forum WH40K niz gdziekolwiek indziej ;)
szczurek_

Post by szczurek_ »

Specjalnie sprawdziłem PM`ke od Shamana żeby nie było ,że coś pokręciłem :wink: i można zgłaszać w czyimś imieniu :)

@alvarezwawa

Nie wiem jaki będę miał plan w robocie ale to mało prawdopodobne :cry: Druga rzecz to ,że wyprztykałem się z kasy (ostatnio wybuliłem 2700 na czesne i jestem goły and wesoły :? ) Za ostatnia kasiorę kupiłem figsy do pomalowania :D
Image
Szary

Post by Szary »

Jeszcze Szaman pstryczka w nos nie dostal, wiec badz ostrozny. A poza tym autostop z wa-wy do poznania to nie taki problem. A i nocleg tez sie zorganizuje. Wiec nie trac wiary.

Tez jestem przeciwko "dosylaniu prac". Jak z tego powodu nie moglem startowac w Niemczech czy UK to dlaczego moj rodak moze we wlasnym kraju?
Szary

Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Wiesz Szary, nie chodzi mi nawet o to ze my nie moglismy. Raczej o to ze juz sie spodziewamy gosci z kilku krajow - czy chcemy zeby poniesli fame w swiat ze w Polsce mamy taki "konkurs podobny do GD"? poza tym ciekawe ilu z nich zrezygnuje z fatygowania sie do Poznania i tylko wysle prace komus zaufanemu (np. Francuzi do Illusionripa)? No i z fajnej imprezy figurkowej zrobi nam sie tylko zaoczne ocenianie i rozdawanie statuetek.

W ten sposob nie zachecimy swiata do przybywania do Polski i zostaniemy ze swoim zasciankowym konkursikiem...

Mysle ze czescia GD jest poznawanie innych malarzy, taka otoczka spolecznosciowa. A jak mamy tylko ocenic figurki to moze faktycznie zrobmy Golden Diabla :P

A co do nazwy, Slawol, to bylo to takie celowe sformulowanie. W naszej okolicy byl kiedys taki bar Gold Byk - w znaku mial takie popiersie muskularnego zlotego byka... Polacy - wybitni anglisci :D
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

Domyslam sie, ze nazwa zamierzona, ale ze sam podlapalem, to mi sie udzielilo :) Poza tym 100% poparcia dla pogladow, Panowie. Dlugo dlugo nic, trez GD i trzeba sie postarac, zeby choc na tym polu wszystko bylo jak nalezy u nas ;)
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Szaman w angielskiej czesci CoC wrote:Expect the same rules as for GD UK.
GD UK COMPETITORS' GUIDELINES wrote:All entries must be personally handed in by their creator and registered at the National Exhibition Centre, Birmingham , on the 23th September 2007. We will not accept any entries on behalf of competitors who are not in attendance at the event. All entries must be collected from the show stands at specified times by the entrant in person. .
trzeba tlumaczyc komus?
Image
Szary

RE: [PL] GOLDEN DEMON Polska 2008

Post by Szary »

Mahon, jasne, zgadzam sie w 100%. Niemniej chcialem to zilustrowac z perspektywy naszego podworka. Przeciez nie po to jade ponad 400km zeby sobie tylko cynowe ludki poogladac.
Szary

Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Eeee, ja do Francji pojechalem troche dalej - wlasnie po to :)
-- Mahoń

Image

Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

Mowcie, co chcecie, ale mnie bardzo cieszy fakt, ze nawrzucamy sobie z Namelessem na zywo :trampolin: :twisted:
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Szary jest zbyt kulturalny zeby to docenic ;)
-- Mahoń

Image

Locked