heh tak myslalemszczurek_ wrote: Podstawa to podstawka pod doniczkę
[PL] Warsztat Szczurka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

Obecnie zastanawiam się czy nie dodać kilku drzewek ,a raczej wystających gałęzi/konarów i/lub jakieś czaszki na podstawce (żeby nie było tak pusto) . Docelowo będzie masa liści na dioramie (jak namierzę gdzie te nasiona brzozy czy inny badziewiem można kupić ) + ususzona trawka (ogólnie taka jesienna pora roku ) . Może tylko dodać na tej większej skale z lewej strony większy konar ? Sam nie wiem .... doradźcie 

-
Tomi
IMO kości, czaszki i szkielet to był by dobry pomysł... Może jakaś wyszczerbiona broń wystająca z korpusu szkieletu ??
Przez głowę przeszłą mi jeszcze myśl kości konia do połowy zasypanych.. ale to chyba nijak będzie pasować do podstawki...
Na razie spróbuj z konarem i czaszkami/szkieletem... Potem się zobaczy
PS A może jakieś zwierzę ?? Wąż, skorpion, zbłąkany pies....
Przez głowę przeszłą mi jeszcze myśl kości konia do połowy zasypanych.. ale to chyba nijak będzie pasować do podstawki...
Na razie spróbuj z konarem i czaszkami/szkieletem... Potem się zobaczy
PS A może jakieś zwierzę ?? Wąż, skorpion, zbłąkany pies....
Kurcze tyle pomysłów ... Ja chyba jednak kilka konarów dam + jakaś czaszka czy szkielecik na podstawce ... może pomyśle o jakieś bron jak tu już ktoś wspomniał 
Chyba lepsza fota
w dziennym świetle .Teraz lepiej widać ,że skałki są bardziej kolorowe ,a piasek brązowawy
[rimg]https://images38.fotosik.pl/16/797dd9bb8eb30867.jpg[/rimg]
Chyba lepsza fota
[rimg]https://images38.fotosik.pl/16/797dd9bb8eb30867.jpg[/rimg]