Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Witajcie po kolejniej dłuższej przerwie... ale tym razem już wrzucam coś na ruszt tak więc prosze... komentujcie. Troszke tuż przed zrobieniem zdjęcia mi sie chłopak poobijał no ale już to naprawiłem a teraz prace trwają dalej... jak będe miał nowe zdjęcia to od razu je wrzuce
kozak:D robi wrazenie, calosc prezentuje sie bardzo fajnie:D tylko moim zdaniem, to drzewo z prawej jest za duze:P i z lewej troche dziwnie wyglada to z czego wyrastają:p kupka plasteliny w ktora wsadzone sa oatyczki:P tak troche wygląda, ale pozatym swietna praca:D
Żeby to ttylko tam sie starła, na włosach na piętach na palcu lewej dłoni... cóż dochodzi domnie, że takie już są uroki VMC ale i tak dobrze mi sie nimi maluje. Co do całości to jeszcze nie jest skończona, brakuje bajorka, traw, mchów i takich tam. Pozdrawiam
dla mnie bomba. w dwóch częściach niestety bardziej niewypał niż bomba - czerwona pochwa od sztyletu/krótkiego miecza, oraz metaliki na ostrzu. chyba że te elementy są niedokończone...
Suuuper kolorystyka Portki odciągają uwagę od reszty (przynajmniej na jakiś czas)
Godne uwagi łydki i widoczna staranność przy paskach
ostrze miecza hmm kurcze wydaje mi się, że żeby wyglądało wiarygodnie w swoim zniszczeniu, to potrzebowało by więcej odcieni rdzy. Fajny kolor do wykorzystania w tym celu masz na pelerynie np. ... no i uważam, że dobrze by jej zrobiło podkreślenie kreskami ostrych ociosań w okolicy ostrza - nie odbierała bym broni funkcjonalności, bo widać po gościu, że wie do czego miecz służy
Umpa, możesz wyjaśnić ten skrót myślowy wrote:cóż dochodzi domnie, że takie już są uroki VMC
no nie dowierzam naprawdę? A może umpa zapomniałeś wyparzyć model ... pytam, bo mnie nie odpryskują.
No nie mam wielkiego porównania z innymi farbami, ale wierzyć mi się nie chce żeby odpryskiwały ... z resztą jak może to być wina Vallejek, skoro odpryskują razem z podkładem do metalu? Ja bym powiedziała, że to wina podkładu, że odpryskują. Albo farba podkładowa jest winna, albo niedomycie