nigdzie indziej poswiaty nie ma (jest na palce i bebenku, ale tez wokol oczodolow
[PL] Warsztat Namelessa
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
Nameless
- The Better Choice

RE: Re: [PL] Warsztat Namelessa
po uwadze Kacpero juz bez dodatkowej przezroczystej warstwy bialego sie nie obedzie
to ich troche zunifikuje. a dlaczego? balem sie, ze zbyt nudno bedzie.
nigdzie indziej poswiaty nie ma (jest na palce i bebenku, ale tez wokol oczodolow
) Slawol napisal "oczu, oczodolow i innych takich". Innych, czyli powiek, brwi i innych takich 
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

[PL] Warsztat Namelessa
Nameless wrote:Slawol napisal "oczu, oczodolow i innych takich". Innych, czyli powiek, brwi i innych takich
Zmęczony byłem, nokacpero wrote:a gdzie oni jeszcze maja czarwone poswiaty oprocz oczodolow??
P.S. Zawsze wiadome było, że prezes ma przechlapane... wszystko mu teraz wytykają
-
Nameless
- The Better Choice

RE: [PL] Warsztat Namelessa
oddzial duchow sie "skonczyl". na szybko paskudne zdjecie ode mnie, a jak kiedys ktos mi zrobi dobre, to zaloze osobny temat do komentowania 
wlasnie sobie pomyslalem - to moja pierwsza rzecz do WFB od... dluzszego czasu. sam juz nie pamietam kiedy cos do mlotka malowalem
Click to see full-sized image
wlasnie sobie pomyslalem - to moja pierwsza rzecz do WFB od... dluzszego czasu. sam juz nie pamietam kiedy cos do mlotka malowalem
Click to see full-sized image[PL] Warsztat Namelessa
Dobrze powiedzianeNameless wrote:oddzial duchow sie "skonczyl"
Ale chaszcze! Zarosło wokół nich, nie ma co
A oddział udany, podoba mi się. Spookyyyyyy......
[PL] Warsztat Namelessa
Nie mam pytań... Choć można było faktycznie trochę pogłówkować nad ty, co to jestNameless wrote:bo to mgla jest, a nie krzaki![]()
![]()
A skoro to mgła, to czemu tak mało?
-
Eljot
Pomarudzę ci trochę Nameless. Świetny pomysł, ale wykonanie na minus. Nie wiem czy to wina zdjęcia i mojego starego monitora, ale kolorystyka mi nie odpowiada. Zielenie, błękity (???)... Na podstawie tego co widzę na tym zdjęciu to nie postarałeś się. Nie twierdzę, że muszą być śliczne jak Mojżesz czy chociażby tamten duch z DHL... ale wyglądają jakby były malowane na szybko i bez przekonania.
A co do podstawek... to coś pomiędzy figurkami to nie przypomina mi ani mgły ani krzaków...
A co do podstawek... to coś pomiędzy figurkami to nie przypomina mi ani mgły ani krzaków...