[PL] Warsztat Namelessa

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

RE: Re: [PL] Warsztat Namelessa

Post by Nameless »

po uwadze Kacpero juz bez dodatkowej przezroczystej warstwy bialego sie nie obedzie :lol: to ich troche zunifikuje. a dlaczego? balem sie, ze zbyt nudno bedzie.

nigdzie indziej poswiaty nie ma (jest na palce i bebenku, ale tez wokol oczodolow :) ) Slawol napisal "oczu, oczodolow i innych takich". Innych, czyli powiek, brwi i innych takich ;)
Image
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

Nameless wrote:maruderow i tak chcialem sie pozbyc, pomyslalem, ze jako duchy predzej znajda nabywcow.
przyznaj sie lepiej ze malowac Ci sie nie chciało :snooty:
:mrgreen:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

[PL] Warsztat Namelessa

Post by Slawol »

Nameless wrote:Slawol napisal "oczu, oczodolow i innych takich". Innych, czyli powiek, brwi i innych takich ;)
kacpero wrote:a gdzie oni jeszcze maja czarwone poswiaty oprocz oczodolow?? :shock:
Zmęczony byłem, no ;) A mają jeszcze wokół otworów w hełmach, o! :D To nie oczodoły! A co do malowania jeszcze, to kacpero dobrze mówi - właśnie dobrze by było, żeby ich trochę "sprześcieradlić" do jednego koloru. O rety... co za słowotwórstwo...

P.S. Zawsze wiadome było, że prezes ma przechlapane... wszystko mu teraz wytykają :twisted:
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

RE: [PL] Warsztat Namelessa

Post by Nameless »

oddzial duchow sie "skonczyl". na szybko paskudne zdjecie ode mnie, a jak kiedys ktos mi zrobi dobre, to zaloze osobny temat do komentowania ;)
wlasnie sobie pomyslalem - to moja pierwsza rzecz do WFB od... dluzszego czasu. sam juz nie pamietam kiedy cos do mlotka malowalem :shock:
ImageClick to see full-sized image
Image
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

[PL] Warsztat Namelessa

Post by Slawol »

Nameless wrote:oddzial duchow sie "skonczyl"
Dobrze powiedziane :D

Ale chaszcze! Zarosło wokół nich, nie ma co :) Nie przesadziłeś aby z tym zielskiem? ;)

A oddział udany, podoba mi się. Spookyyyyyy...... :shock: Fotki jasne, faktycznie.
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

bo to mgla jest, a nie krzaki :mrgreen: :lol: :trampolin:
Image
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

[PL] Warsztat Namelessa

Post by Slawol »

Nameless wrote:bo to mgla jest, a nie krzaki :mrgreen: :lol: :trampolin:
Nie mam pytań... Choć można było faktycznie trochę pogłówkować nad ty, co to jest ;)

A skoro to mgła, to czemu tak mało? :twisted:
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Eljot

Post by Eljot »

Pomarudzę ci trochę Nameless. Świetny pomysł, ale wykonanie na minus. Nie wiem czy to wina zdjęcia i mojego starego monitora, ale kolorystyka mi nie odpowiada. Zielenie, błękity (???)... Na podstawie tego co widzę na tym zdjęciu to nie postarałeś się. Nie twierdzę, że muszą być śliczne jak Mojżesz czy chociażby tamten duch z DHL... ale wyglądają jakby były malowane na szybko i bez przekonania.
A co do podstawek... to coś pomiędzy figurkami to nie przypomina mi ani mgły ani krzaków...
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

marudz do woli, sam przeciez widze jak to wyglada :) jak juz pisalem, na super-duper jakosci mi nie zalezy. dalej twierdze ze badziewne duchy maja wieksza szanse niz niektualne, metalowe wzory maruderow.
a to cos miedzy podstawkami chyba pojdzie do kosza ;)
Image
Eljot

Post by Eljot »

I jaki los mglistych krzaczorów?
Post Reply