Na zdjęciach wyglądają spoko jak dla mnie...Marta wrote:A ze medale nie wygladaja?? No trudno, wazne ze cos znacza:D
[PL] 1 2 3... proba pedzla
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

Re: [PL] 1 2 3... proba pedzla
Faktycznie, medale bardzo ładne dali 
Ok, pan U siedzi juz sobie w galerii skonczonych prac, wiec moge wrocic do Yody Bloba;]
Tak wyglada na chwile obecna, w takim tez stanie wyladowal na sobotnim konkursie (na ktorym, bez zadnego zaskoczenia w tym temacie, nic nie ugral).
Click to see full-sized image
Nie ukrywam, ze nie wiem czy bede go jeszcze tykac zanim sie go pozbede. Ale poniewaz nie wykluczam tej ewentualnosci calkowicie, wrzuca go na razie tutaj do wiposzczakow.
W sumie, jak mi starczy czasu przed Salutem, to moze mu dlubne lepsza podstawke na konkurs (oddac go bede musiala raczej z ta oryginalna;/)
pzdr
'eM
Tak wyglada na chwile obecna, w takim tez stanie wyladowal na sobotnim konkursie (na ktorym, bez zadnego zaskoczenia w tym temacie, nic nie ugral).
Click to see full-sized imageNie ukrywam, ze nie wiem czy bede go jeszcze tykac zanim sie go pozbede. Ale poniewaz nie wykluczam tej ewentualnosci calkowicie, wrzuca go na razie tutaj do wiposzczakow.
W sumie, jak mi starczy czasu przed Salutem, to moze mu dlubne lepsza podstawke na konkurs (oddac go bede musiala raczej z ta oryginalna;/)
pzdr
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Poczatki podstawki pod wikinga (wiking tez nadal wip). Dojdzie jeszcze duzo trawy, mchu i odpadnietej kory, kolory tez sie zmienia, ale zarysl pomyslu juz chyba widac:
pzdr
'eM
Click to see full-sized imagepzdr
'eM
Last edited by Marta on 18 Apr 2013, o 10:34, edited 1 time in total.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Dalsze prace nad podstawka. Kloda praktycznie skonczona, do doklejenia sa dwie kepy paproci i zielenina na podlozu. Huby chyba zostawie takie brazowe jak sa, bo takie tez wystepuja w naturze, sprobuje tylko dodac jakies jasniejsze paski na nich od gory.
'eM
Click to see full-sized image'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Noo, drzewko jest ładne już, huba też super kolor ma. Paprocie bym trącił lekko tu i tam, bo zbyt plaskato mi tu wyglądają, tak jak przy straszydle wcześniejszym
Za to zieleń jest bardzo naturalna.
Zawsze kiedy widzę tak pomalowane drewno mam kryzys 
@Slawol: paprocie bede jeszcze dlubac, zrobilam im tylko podstawowy kolor i jakies drobne rozjasnienia aero, szczegoly juz bede ciagnac pedzlem.
@Nameless: dzieki:d
@ja_matheo: czemu? akurat to malowanie drewna jest bardzo proste i niewymagajace;] Ciesze sie jednak ze dobrze wyszlo:D
'eM
@Nameless: dzieki:d
@ja_matheo: czemu? akurat to malowanie drewna jest bardzo proste i niewymagajace;] Ciesze sie jednak ze dobrze wyszlo:D
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Ale mi malowanie paprotek pasuje, mówiłem o kształcie trawionek, tak jak wcześniej u kostuchy.