polacy zalewaja nie tylko londek, ale i strony brytolskie
pogratulowac
szczurek fajny, podoba mi sie. Oczywiscie, jak prawie zawsze przy OSL zastanawiam dlaczego element raz swieci mocniej, a raz slabiej, ale pal juz licho logike...
[PL] Malunki C'tana
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Malunki C'tana
Gratulacje za publikację!
A szczur podoba mi się. Cały. Prawie cały. Metaliki super. Kolorystyka też. Nie pasuje mi tylko płaszcz, jest taki trochę blady i prawie że jednokolorowy. Jest tam trochę miejsca na więcej odcieni jednak.
Podstawka trochę uboga...
A i podobają mi się Twoje kolaże.
A szczur podoba mi się. Cały. Prawie cały. Metaliki super. Kolorystyka też. Nie pasuje mi tylko płaszcz, jest taki trochę blady i prawie że jednokolorowy. Jest tam trochę miejsca na więcej odcieni jednak.
Podstawka trochę uboga...
A i podobają mi się Twoje kolaże.
Gratulacje
Może to jakaś marketingowa sztuczka związana z otwarciem oddziału i tak częstym umieszczaniem zdjęć polaków na ich stronce?
Może to jakaś marketingowa sztuczka związana z otwarciem oddziału i tak częstym umieszczaniem zdjęć polaków na ich stronce?
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
dawaj, dawaj! Sun Tzu pewnie ma jakąś taką maksymę a`la "musisz zdobyć zaufanie wroga"
miniatures painted:
Bardzo podoba mi się szmatka, jakimi kolorami malowana?
Metaliki za słabo przybrudzone jak dla mnie, miedziane elementy są nudne, więcej śniedzi by się przydało.
Najbiedniej wypada podstawka i drewniane elementy.
Metaliki za słabo przybrudzone jak dla mnie, miedziane elementy są nudne, więcej śniedzi by się przydało.
Najbiedniej wypada podstawka i drewniane elementy.
Nie wiem co tak się uczepiliście tej biednej podstawki To model przeznaczony do grania a po przymocowaniu Ikita tam nie zostało miejsca na nic, nie chciałem go stawiać na "piedestale" bo i bez tego jest wystarczająco wywrotny. Przemaziam obwódkę czarnym, może to coś pomoże
A szmatka to podkład z Dhaneb Stone, glejzowany Graveyard Earth, w największych zaułkach z dodatkiem Scorched Brown. Na końcówkach rozjaśniana białym.
W mojej wizji miała być bardzo jasna, może troszkę przesadziłem ;D Nie będę już tego poprawiał, na następnym figsie się postaram o większą głębię.
Z brudem na metalikach też nie chciałem przesadzić, wolałem mniej przybrudzić niż za bardzo, hehe, choć i tak w moim odczuciu są bardzo przyrdzewiałe i udziabdziane brudem.
Drewienko już kończone na szybkości i tam jest faktycznie bieda.... Ale już za późno na poprawki, nie chce mi się bo....
...na biurku leży takie coś..
https://www.coolminiornot.com/261155
Już mam go w podkładzie i z gotową podstawką z kostek.. Wczoraj łupałem kości tłuczkiem do mięsa, dziś pewnie jakiś ich kawałek wbije mi się w nogę.
Dziś albo jutro wrzucę wip foty. Świetna jest ta figurka, zapowiada się mnóstwo radości z malowania Emeryta
Szkoda, że nie ma być pomalowany w mrocznym klimacie, bez tony krwi, brudu i rdzy..
A szmatka to podkład z Dhaneb Stone, glejzowany Graveyard Earth, w największych zaułkach z dodatkiem Scorched Brown. Na końcówkach rozjaśniana białym.
W mojej wizji miała być bardzo jasna, może troszkę przesadziłem ;D Nie będę już tego poprawiał, na następnym figsie się postaram o większą głębię.
Z brudem na metalikach też nie chciałem przesadzić, wolałem mniej przybrudzić niż za bardzo, hehe, choć i tak w moim odczuciu są bardzo przyrdzewiałe i udziabdziane brudem.
Drewienko już kończone na szybkości i tam jest faktycznie bieda.... Ale już za późno na poprawki, nie chce mi się bo....
...na biurku leży takie coś..
https://www.coolminiornot.com/261155
Już mam go w podkładzie i z gotową podstawką z kostek.. Wczoraj łupałem kości tłuczkiem do mięsa, dziś pewnie jakiś ich kawałek wbije mi się w nogę.
Dziś albo jutro wrzucę wip foty. Świetna jest ta figurka, zapowiada się mnóstwo radości z malowania Emeryta
Szkoda, że nie ma być pomalowany w mrocznym klimacie, bez tony krwi, brudu i rdzy..
ale fajny ten model. czekam na pomalowaną wersję - a czekam tym bardziej, że twój styl malowania bardzo mi się podoba.
no i oczywiście gratuluję udanej publikacji na stronie GW
no i oczywiście gratuluję udanej publikacji na stronie GW
No, ta rzeźba sympatyczna jest! Czekam na malowanie
Post Sławolum
Ekhm...Ctan wrote:Nie wiem co tak się uczepiliście tej biednej podstawki
A wcześniej Ctan wrote:Wszelkie komenty mile widzane (te wytykające najbardziej)!
Łączę się z Tobą w bólu...Ctan wrote:Szkoda, że nie ma być pomalowany w mrocznym klimacie, bez tony krwi, brudu i rdzy..
Post Sławolum
Czytał "Sztukę wojny"?czlowiek.morze wrote:...Sun Tzu...
Obiecane fotki, bardzo wczesne stadium demona,
Click to see full-sized image
majtex będzie fioletowy, na razie pracuję nad kolorkami, bluza będzie jeszcze jaśniejsza, będzie na niej więcej kolorów, na chwilę obecną zaznaczam sobie światełko
majtex będzie fioletowy, na razie pracuję nad kolorkami, bluza będzie jeszcze jaśniejsza, będzie na niej więcej kolorów, na chwilę obecną zaznaczam sobie światełko