Bardzo sympatyczna ta Twoja babka

Typowy Murzynek Bambo z niej. Ja też uważam, żebyś nic już przy niej nie robiła, akurat taki odcień skóry mi bardzo odpowiada i stopień rozjaśnienia także (no, może jeden ton wyżej, ale to wszystko...) - dzięki temu jej oczy, usta i zęby bajkowo się odcinają. Model z przykładu Mahonia wygląda już dla mnie trochę jak Mulatka i za bardzo mi pod żółty podchodzi odcień skóry... Krótko - nie bardzo mi się podoba. Samo rozjaśnianie troszkę dla mnie za mocne, no i bez łamania "podżółtawym" bym to widział. No i nie pasują mi gwiazdy Dawida na podłodze za bardzo (choć podłoga sama w sobie ładna), ale nie o tym mowa w ogóle
U Ciebie podoba mi się jeszcze ostrze i biżuteria. ŚWIETNA TARCZA, bardzo naturalnie wygląda. Super efekt uzyskałaś. Jakiś "ugabunga" freehand mógłby się tam znaleźć jeszcze

Spodnie mogłyby dostać mocniejsze cienie z zagłębieniach. Może włosy jeszcze o jeden ton wyżej, ale bez ostrych krech, miękko. Podstawka udana jak dla mnie, w końcu to pustynia. Może dla urozmaicenia widziałbym tam jedynie jakieś kamienie lub żmiję. Poza tym praca udana i staranna
A ten beznogi biedak - heh, no pocieszny jest

Podstawka też ładna, ostrze kosy może i trochę za słabo się błyszczy, ale wszystko z czasem przyjdzie