[PL] Spotkania malarskie w Wawie
Re: [PL] Spotkania malarskie w Wawie
spox w tym tygodniu "wolne sale" nadrabiają 2 tygodnie kiedy były zamknięte ... a mnie się nie chce płacić za miejscówkę 

Wojtasie i co z tym spotkaniem?
Bo ja jestem kolejny który jest chetny!
dawno sie nie widzielismy a lata mijają poziomy malowania sie zmieniają
hihihi!
Czekam na info!
Pozdro!

Czekam na info!
Pozdro!
myślę że tak 1 albo 8 maja .... niby ten Weekend by dało radę coś zmajstrować ale - Sadziu nie może, nie wiem co z salą w 13 diecezji, 2 sale w "miejscowych" klubach kultury które były by normalnie za darmo .. poinformowaly mnie że na ten weekend to jest masa chętnych i jeśli bardzo chcę to mogę dać dobrowolny datek na rozwój .... i wtedy będę miał dostęp do sali - chyba że ktoś da większy datek - odpuściłem sobie (płacić za darmową sale ??
)
na razie myślę o 13 diecezji i imprezie 2 częściowej
1.- warsztat - dla chętnych czyli nauka malowania dzielenie się technikami / wiedzą i takie
2.- after party - na dole jest Pub - tak z 50 metrów od z browcem po 5 zł i ławami - czyli pogaduszki przy browarze (dla nie pijących soki i inne używki - jak kotlet schabowy) i ogólny relaks
jest jeszcze (ale o tym nie gadałem jeszcze ) sklep Wrgamera na Wilczej - mieli przebudowę i teraz tam jest sporo miejsca .... a pub jest drzwi dalej
no i mam dostęp do sali na Chmielnej .. ale tam znowu niema stołu ani krzeseł -_-'

na razie myślę o 13 diecezji i imprezie 2 częściowej
1.- warsztat - dla chętnych czyli nauka malowania dzielenie się technikami / wiedzą i takie
2.- after party - na dole jest Pub - tak z 50 metrów od z browcem po 5 zł i ławami - czyli pogaduszki przy browarze (dla nie pijących soki i inne używki - jak kotlet schabowy) i ogólny relaks
jest jeszcze (ale o tym nie gadałem jeszcze ) sklep Wrgamera na Wilczej - mieli przebudowę i teraz tam jest sporo miejsca .... a pub jest drzwi dalej
no i mam dostęp do sali na Chmielnej .. ale tam znowu niema stołu ani krzeseł -_-'
To raczej sala bez krzeseł i stołów to średnia opcja 
13 diecezja chyba najlepsza bedzie, no to czekam na info dalej co i jak. Pozdro!

13 diecezja chyba najlepsza bedzie, no to czekam na info dalej co i jak. Pozdro!
Teges byłem w Wargazmerze - i niema sprawy , ale jest sala i krzesełka ...
w 13 to na razie jest sala ale brakuje mi istotnego składnika - klucznika ..... jak się nie zreformują jakoś by byli na tyle że by można było polegać na tym że nie cmokniemy klamki .. to będzie Wargamer - muszę jeszcze dogadać szczegóły
w 13 to na razie jest sala ale brakuje mi istotnego składnika - klucznika ..... jak się nie zreformują jakoś by byli na tyle że by można było polegać na tym że nie cmokniemy klamki .. to będzie Wargamer - muszę jeszcze dogadać szczegóły

to dogaduj szczegóły i dawaj znać co, gdzie i kiedy 

wiadomo coś w sprawie spotkania? I czy w razie czego mógłbym przybyć na takowe?
Czy trzeba sobie zasłużyć?

myślałem o 1 Maja ale w ramach że to takie dziwne święto dowiedziałem się o sali z wczoraj na dzisiaj .. (gdzieś w środku nocy ) więc raczej nie będę montował niczego na jutro po prostu proponuję:
8 maja
13 Diecezja
kto ma czas ??
8 maja
13 Diecezja
kto ma czas ??
8-9 maja jest puchar szczecina, na którym muszę być więc odpadam, a szkoda...
bo chciałem przybyć. No nic życzę wam miłego spotkania.