[PL] Spotkania malarskie w Wawie

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Re: [PL] Spotkania malarskie w Wawie

Post by Maru »

spox w tym tygodniu "wolne sale" nadrabiają 2 tygodnie kiedy były zamknięte ... a mnie się nie chce płacić za miejscówkę :)
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
Camelson
Jarek Wędrowniczek

Post by Camelson »

Wojtasie i co z tym spotkaniem? :D Bo ja jestem kolejny który jest chetny! :D dawno sie nie widzielismy a lata mijają poziomy malowania sie zmieniają :D hihihi!

Czekam na info!

Pozdro!
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

myślę że tak 1 albo 8 maja .... niby ten Weekend by dało radę coś zmajstrować ale - Sadziu nie może, nie wiem co z salą w 13 diecezji, 2 sale w "miejscowych" klubach kultury które były by normalnie za darmo .. poinformowaly mnie że na ten weekend to jest masa chętnych i jeśli bardzo chcę to mogę dać dobrowolny datek na rozwój .... i wtedy będę miał dostęp do sali - chyba że ktoś da większy datek - odpuściłem sobie (płacić za darmową sale ?? :roll: )
na razie myślę o 13 diecezji i imprezie 2 częściowej
1.- warsztat - dla chętnych czyli nauka malowania dzielenie się technikami / wiedzą i takie
2.- after party - na dole jest Pub - tak z 50 metrów od z browcem po 5 zł i ławami - czyli pogaduszki przy browarze (dla nie pijących soki i inne używki - jak kotlet schabowy) i ogólny relaks

jest jeszcze (ale o tym nie gadałem jeszcze ) sklep Wrgamera na Wilczej - mieli przebudowę i teraz tam jest sporo miejsca .... a pub jest drzwi dalej

no i mam dostęp do sali na Chmielnej .. ale tam znowu niema stołu ani krzeseł -_-'
Image
Camelson
Jarek Wędrowniczek

Post by Camelson »

To raczej sala bez krzeseł i stołów to średnia opcja :)

13 diecezja chyba najlepsza bedzie, no to czekam na info dalej co i jak. Pozdro!
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

Teges byłem w Wargazmerze - i niema sprawy , ale jest sala i krzesełka ...
w 13 to na razie jest sala ale brakuje mi istotnego składnika - klucznika ..... jak się nie zreformują jakoś by byli na tyle że by można było polegać na tym że nie cmokniemy klamki .. to będzie Wargamer - muszę jeszcze dogadać szczegóły :)
Image
Camelson
Jarek Wędrowniczek

Post by Camelson »

to dogaduj szczegóły i dawaj znać co, gdzie i kiedy :)
Kuzyn

Post by Kuzyn »

wiadomo coś w sprawie spotkania? I czy w razie czego mógłbym przybyć na takowe? :) Czy trzeba sobie zasłużyć?
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

myślałem o 1 Maja ale w ramach że to takie dziwne święto dowiedziałem się o sali z wczoraj na dzisiaj .. (gdzieś w środku nocy ) więc raczej nie będę montował niczego na jutro po prostu proponuję:

8 maja

13 Diecezja

kto ma czas ??
Image
Kuzyn

Post by Kuzyn »

8-9 maja jest puchar szczecina, na którym muszę być więc odpadam, a szkoda... :oops: :cry: :roll: bo chciałem przybyć. No nic życzę wam miłego spotkania.
Bohun

Post by Bohun »

Dla mnie może być ten 8 maja.
Post Reply