fuhrer?Galharen wrote:Zblizenie na koksa na lwie ( u mnie robi jako filler do tego oddzialu(...) )
[PL] Pracownia Galharena, czyli powrót Jedi [15.03.13 BSB ]
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
- Chest of Colors
Re: [PL] Pracownia Galharena, czyli malowania ciag dalszy...
moje ulubione elementy:
- sztylet maga
- delikatne runy na magicznym kijoszku
- żółto-niebieskie pasy na baliście
- cienie na lwie
- gładkość malowania na magu
najmnej udane:
- niby słoje drewna na baliście
- matowe metaliki na lwie
- płytkie cieniowanie (zwłaszcza na magu)
Jak do armii to super.
- sztylet maga
- delikatne runy na magicznym kijoszku
- żółto-niebieskie pasy na baliście
- cienie na lwie
- gładkość malowania na magu
najmnej udane:
- niby słoje drewna na baliście
- matowe metaliki na lwie
- płytkie cieniowanie (zwłaszcza na magu)
Jak do armii to super.
Noooooo, ten cały "centurion" na lwie mi się podoba! Bardzo ładne malowanie, Galharen. A i owszem, armia do grania prezentuje się fantastycznie! Ale nie byłbym sobą, gdybym czegoś po sobie nie zostawił, chociaż w minimalnej ilości - chodzi mi o drewno na Bolt Throwerach... Proponowałbym następnym razem pociągnąć dłuższe kreski, bo to mi się kojarzy z... Ekhm, pierzem koguta, orła...
No tak, "Weißelöwenführer"Demi_morgana wrote:fuhrer?
-
Jak na modele to gry to wiele pracy w nie włożyłeś
Gratulacje
Gratulacje
Fajne cukierki Miło by się grało
Mam nadzieje, ze moja najnowsza praca bardziej wam przypadnie do gustu pod wzgledem kolorystyki Ale to musimy wspolnie poczekac na fotki od Mahonia
I oto moja najnowsza figurka, malowana z mysla ebayową:)
Musze przyznac, ze bardzo fajnie mi sie ja malowalo, z reszta jest to pierwszy krasnolud ktorego malowalem
Click to see full-sized image
Musze przyznac, ze bardzo fajnie mi sie ja malowalo, z reszta jest to pierwszy krasnolud ktorego malowalem
Click to see full-sized image
-
- The Better Choice
ale zbroje pozyczyl od twoich elfow chyba
blaskomiotny to on jest, ale czy mi sie podoba? chyba tak, z paroma zastrzezeniami. na plaszczu rozjasnienia moglyby byc mocniejsze. kolor kolczugi mogl sie roznic od pancerza.
bajkowa kolorystyka o dziwo nie przeszkadza mi za bardzo z jednym wyjatkiem - na mlocie kontrast miedzy tym oczojebnym niebiesko-zoltym zestawieniem a chropowatym, realistycznym kamieniem jakos mnie w oko kluje.
na ibeju powodzenia
blaskomiotny to on jest, ale czy mi sie podoba? chyba tak, z paroma zastrzezeniami. na plaszczu rozjasnienia moglyby byc mocniejsze. kolor kolczugi mogl sie roznic od pancerza.
bajkowa kolorystyka o dziwo nie przeszkadza mi za bardzo z jednym wyjatkiem - na mlocie kontrast miedzy tym oczojebnym niebiesko-zoltym zestawieniem a chropowatym, realistycznym kamieniem jakos mnie w oko kluje.
na ibeju powodzenia
Cukierek Bardzo dobrze wyszła Ci przede wszystkim tarcza i łuski ------> czyściutkie przejścia ! Naprawdę dobra technika.
Za to na czapeczce jest trochę za mocna żyleta. Tak ostry odblask nie wydaje się uzasadniony.
Ogólnie super
Za to na czapeczce jest trochę za mocna żyleta. Tak ostry odblask nie wydaje się uzasadniony.
Ogólnie super