Miejsce na prezentację i omawianie modeli, nad którymi ciągle pracujecie.
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
To samo co Dead - również bym troszku pancerz przyciemnił, dla większych kontrastów. Teraz jest odrobinkę za bardzo pastelowo i tak dziwnie... mdło. Ale to tylko moje uwagi, do których nie musisz się stosować - Twoja praca i już na tym etapie widać, że będzie bardzo dobra
dzieki za komentarze złoto na marynacie to moja pierwsza proba wlasnie zlotego nmm, nie jestem z tego do konca zadowolony, dzieki za rady jak wroce do prac nad marynarzem to na pewno wezme je pod uwage obecnie w dniu przerwy miedzy maturami, dla odprezenia sie zaczałem malowac elfa, ze szmatek jestem zadowolony, a ze złota nie do konca, chyba bliki za duze zrobilem ? czekam na komentarze i krytyke
jeszcze ich nie ruszalem, ale pamietam o nich i na pewno je papierem sciernym potraktuje zanim przystapie do ich malowania
wydaje mi sie ze bliki w niektorych miejsach sa za duze ?
Przyciemniłabym zbroję na tym odsłaniającym się spod kiecki udzie
I te fałdki tkaniny zaraz pod talią wydaja mi się zbyt mocno rozjaśnione jak na zasłoniętą partię napierśnikiem - bo on tam wygląda na razie jakby sporo odstawał (?)