[PL] Pamperki Rentalla

Miejsce na prezentację i omawianie modeli, nad którymi ciągle pracujecie.
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Wisnia

Post by Wisnia »

To samo co Dead - również bym troszku pancerz przyciemnił, dla większych kontrastów. Teraz jest odrobinkę za bardzo pastelowo i tak dziwnie... mdło. Ale to tylko moje uwagi, do których nie musisz się stosować - Twoja praca i już na tym etapie widać, że będzie bardzo dobra :)

Pozdrawiam

Wisnia
Rentall

Post by Rentall »

dzieki za komentarze :) złoto na marynacie to moja pierwsza proba wlasnie zlotego nmm, nie jestem z tego do konca zadowolony, dzieki za rady jak wroce do prac nad marynarzem to na pewno wezme je pod uwage :) obecnie w dniu przerwy miedzy maturami, dla odprezenia sie zaczałem malowac elfa, ze szmatek jestem zadowolony, a ze złota nie do konca, chyba bliki za duze zrobilem ? czekam na komentarze i krytyke :D

ImageClick to see full-sized image
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

nie znam sie na nmm ale mi sie nawet podoba :)
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

sliczne zloto. ladna sukienka. podkreslilbym tylko kontur miedzy sukienka a pancerzem zeby ladniej je oddzielic
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
dead

Post by dead »

genialna plynnosc !! Fajnie to wyglada -> martwi mnie za to ten gs czy co to tam jest na lewym rekawie przy lokciu - widac tez odciski palcow bodaj.
Renaw

Post by Renaw »

Fanie wyszły te płytki. Wyglądają jak kryształki :)
Zapowiada się jak zwykle fantastycznie

Dead - to chyba klej z odciskiem jako genetyczny podpis :)
Rentall

Post by Rentall »

dzieki za komentarze :D
oto kolejny wip elfa, co byscie poprawili ? Licze na opinie i komentarze :twisted:
ImageClick to see full-sized image
dead

Post by dead »

nie podoba mi sie ta ostra krawedz po lewej stronie na plaszczu... buziak fajny zloto przyjemne - ogolem czekam na wiecej ...

BTW te linie papilarne naprawiles moze :P ??
Rentall

Post by Rentall »

jeszcze ich nie ruszalem, ale pamietam o nich i na pewno je papierem sciernym potraktuje zanim przystapie do ich malowania :)
wydaje mi sie ze bliki w niektorych miejsach sa za duze ?
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Przyciemniłabym zbroję na tym odsłaniającym się spod kiecki udzie :twisted:
I te fałdki tkaniny zaraz pod talią wydaja mi się zbyt mocno rozjaśnione jak na zasłoniętą partię napierśnikiem - bo on tam wygląda na razie jakby sporo odstawał (?)

Reszta jest super :metal:
-- Ańa

Image
Post Reply