[PL] WARSZTAT IRKUCKA - Dark Angel Champion
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
ehh no tak myslalem ze z przodu za maly blysk dalem ale wydalwalo mi sie ze przesadze... nastepnym razem zastanowie sie 2 razy ...
podstawka tradycyjnie brak pomyslow i widac efekt
jak ktos chcialby zaglosowac CMON
podstawka tradycyjnie brak pomyslow i widac efekt
jak ktos chcialby zaglosowac CMON
czas na kolejna prace
teraz figurka innego wyznania niz poprzednia 
Click to see full-sized image
praca troche inna niz moje wszystkie inne nie jest juz taka tonacja cukierkowa i zblizona do kolorow lubianych przez Demiego
jak by ktos chcial ocenic zapraszam
CMON
Click to see full-sized imagepraca troche inna niz moje wszystkie inne nie jest juz taka tonacja cukierkowa i zblizona do kolorow lubianych przez Demiego
jak by ktos chcial ocenic zapraszam
CMON
TAK!! Irkuck, figurka mi sie podoba ale na Twoim miejscu nie balbym sie podkrecic mocniej kontrast, chociazby przy samych krawedziach..Marek wrote:Co do zbroi to czegos jej brakuje - kolor swietny, ale swiatlocien ciut za slaby
kolor zbroi dobrze dobrany, moze przydalyby sie jeszcze delikatne przebarwienia tak jak te rdzawe zacieki (tylko ze tu sa zbyt subtelne)..
no i brakuje dbalosci o detale: sakwy, drzewiec broni.. mozna bylo sie lepiej przylozyc..
za malo pracy poswieciles tez twarzy, powinna byc bardziej wyrazista..
za to ostrza bardzo dobre
Stop competing with others. Start competing with yourself.