[PL] WARSZTAT IRKUCKA - Dark Angel Champion

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
dead

Post by dead »

TYL WYMIATA !! -> majac taki model chyba bym go stawial wiecznie obrocony tylkiem ;) - przod jest nijaki ... brak tu czegos
IRKUCK

Post by IRKUCK »

ehh no tak myslalem ze z przodu za maly blysk dalem ale wydalwalo mi sie ze przesadze... nastepnym razem zastanowie sie 2 razy ...
podstawka tradycyjnie brak pomyslow i widac efekt :P
jak ktos chcialby zaglosowac CMON
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
IRKUCK

Post by IRKUCK »

czas na kolejna prace :) teraz figurka innego wyznania niz poprzednia ;)
ImageClick to see full-sized image

praca troche inna niz moje wszystkie inne nie jest juz taka tonacja cukierkowa i zblizona do kolorow lubianych przez Demiego :wink:

jak by ktos chcial ocenic zapraszam
CMON
Image
Marek

Post by Marek »

No ta mi sie bardziej podoba od poprzedniej. Fajna kolorystyka, elegancko wyszly ostrza. Co do zbroi to czegos jej brakuje - kolor swietny, ale swiatlocien ciut za slaby (?), a moze brakuje troche zroznicowania kolorow (np. wyciagniecia krawedzi do zoltego?).

Calosc jak najbardziej na tak! :)
kacpero

Post by kacpero »

Marek wrote:Co do zbroi to czegos jej brakuje - kolor swietny, ale swiatlocien ciut za slaby
TAK!! Irkuck, figurka mi sie podoba ale na Twoim miejscu nie balbym sie podkrecic mocniej kontrast, chociazby przy samych krawedziach..
kolor zbroi dobrze dobrany, moze przydalyby sie jeszcze delikatne przebarwienia tak jak te rdzawe zacieki (tylko ze tu sa zbyt subtelne)..
no i brakuje dbalosci o detale: sakwy, drzewiec broni.. mozna bylo sie lepiej przylozyc..
za malo pracy poswieciles tez twarzy, powinna byc bardziej wyrazista..
za to ostrza bardzo dobre :clap:
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
Gildor

Post by Gildor »

Fajny chociaż widziałem parę fajniejszych spod Twojego pędzla, jakoś nurglowe klimaty mi nie podchodzą.
Za to ta ręka wystająca z bagna jest super! :D
sea.man
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by sea.man »

podpisuje sie pod wszystkimi och`ami i ach`ami obiema rekoma. najbardziej podoba mi sie czaszka zwisajaca na haku. twarz jest troche zbyt ciemna jak dla mnie.
technicznie to jak dla mnie poziom bajka :)
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

ja zawsze lubie zobaczyc cos "innego" niz sie przyzwyczajamy u kogos ogladac.
Image
dead

Post by dead »

no duzo lepsza i ciekawsza praca od tej poprzedniej . strasznie stonowana - przydaloby sie mocniej powyciagac zbroje np. ale ten mrok ma swoj urok! bardzo mi sie podoba !!
IRKUCK

Post by IRKUCK »

nie chcialem za bardzo rozjasniac figurki zeby utrzymac klimat mroczny ale nastepnym razem sprobuje rozjasnic i zobaczymy co z tego wyjdzie ;)
dzieki za komentarze :)
Image
Post Reply