p.s-strasznie fajne te nowe modele skavenow ,sam planuje ...
[PL] Siedziba Flameona ;)
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Siedziba Flameona ;)
p.s-strasznie fajne te nowe modele skavenow ,sam planuje ...

Rewelka!Wyglada jak postac z komiksu!
Bajka!
Bajka!
Dziękuję bardzo
z metalikami niestety nie zaskoczę, złoty to standardowa mieszanka, snakebite leather przyciemniany chaos blackiem i rozjaśniany skull white, klucz do ładnego efektu to odpowiednie światłocienia, z gatków za to jestem bardzo dumny, choć na zdjęciach nie widać całej gamy barw jakiej tam użyłem
całość malowałem rozjaśniony graweyard earthem cieniowanym glaze'ami chaos blacka, następnie ciemniejsze partie glaze'owałem catachan green rozjaśnionym bielą, a jaśniejsze rozjaśnionym golden yellow, no i efekty są takie, po prostu dużo glazeów 
Spóźniłem się z oceną...
Ale to wina mojego kompa - wczoraj mi się grafika zjarała, musiałem sypnąć kasą i dzisiaj po południu coś "w miarę" dopiero wsadziłem i komp ruszył 
No ale skoro już się forum cieszy funkcjonalnością po kilku zmianach technicznych i nie tylko (teraz jestem Azjatą, sądząc po kolorze nicka...
), to i się wypowiem
Ostrza są fantastyczne - ale to już mówiłem. Całość wykończyłeś równo i spójnie, poprawione oko jest świetne! Podoba mi się bardzo, a także jest to miła odmiana od czerwonego - dość oklepanego, ale także efektownego. NMM masz wypracowany do granic nieprzyzwoitości chyba
Rewelacja! A do tego stonowanie tych efektów sprawia, że idealnie się komponują z pozostałymi elementami na modelu. Podstawka trochę uboga, chodzi mi o piasek. Poza tym praca jest bajerancka! Powiew świeżości mimo wszystko w natłoku Snikchów w sieci 
No ale skoro już się forum cieszy funkcjonalnością po kilku zmianach technicznych i nie tylko (teraz jestem Azjatą, sądząc po kolorze nicka...
Ostrza są fantastyczne - ale to już mówiłem. Całość wykończyłeś równo i spójnie, poprawione oko jest świetne! Podoba mi się bardzo, a także jest to miła odmiana od czerwonego - dość oklepanego, ale także efektownego. NMM masz wypracowany do granic nieprzyzwoitości chyba
BTW bardzo sie ciesze ze luka po moim ulubionym malarzu (Demon Color) sie wypelni i to w dodatku z upgradem!
OT: Przemosz., a Ty Skubańcu się nie wygadałeś!
Awans z BofB do CofC to duże wyróżnienie dla mnie 
OK, koniec OT. Flameonie, co tam dalej malujesz?
OK, koniec OT. Flameonie, co tam dalej malujesz?
No, Flameon, nie mam co powiedzieć. Podoba mi się. Bardzo się podoba....
Dobre fotki i będzie miazga
Dobre fotki i będzie miazga
kozak
Jak dla mnie super