[PL] Siedziba Flameona ;)

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
szczurek_

Re: [PL] Siedziba Flameona ;)

Post by szczurek_ »

:clap: klasa panie :) NMM naprawdę robi wrażenie i z chęcią usłyszałbym jakich kolorów użyłeś (głownie do złotego :) ) .Czerń się strasznie trudno imho robi ,a tobie wyszła ... :clap: No i kremowe gatki są fajne (też prosiłbym o mieszankę kolorów :wink: ).

p.s-strasznie fajne te nowe modele skavenow ,sam planuje ... :D
Image
przemosz.

Post by przemosz. »

Rewelka!Wyglada jak postac z komiksu!
Bajka!
Flameon

Post by Flameon »

Dziękuję bardzo :) z metalikami niestety nie zaskoczę, złoty to standardowa mieszanka, snakebite leather przyciemniany chaos blackiem i rozjaśniany skull white, klucz do ładnego efektu to odpowiednie światłocienia, z gatków za to jestem bardzo dumny, choć na zdjęciach nie widać całej gamy barw jakiej tam użyłem :P całość malowałem rozjaśniony graweyard earthem cieniowanym glaze'ami chaos blacka, następnie ciemniejsze partie glaze'owałem catachan green rozjaśnionym bielą, a jaśniejsze rozjaśnionym golden yellow, no i efekty są takie, po prostu dużo glazeów ;)
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

Spóźniłem się z oceną... ;) Ale to wina mojego kompa - wczoraj mi się grafika zjarała, musiałem sypnąć kasą i dzisiaj po południu coś "w miarę" dopiero wsadziłem i komp ruszył :banghead:

No ale skoro już się forum cieszy funkcjonalnością po kilku zmianach technicznych i nie tylko (teraz jestem Azjatą, sądząc po kolorze nicka... ;) ), to i się wypowiem ;)

Ostrza są fantastyczne - ale to już mówiłem. Całość wykończyłeś równo i spójnie, poprawione oko jest świetne! Podoba mi się bardzo, a także jest to miła odmiana od czerwonego - dość oklepanego, ale także efektownego. NMM masz wypracowany do granic nieprzyzwoitości chyba ;) Rewelacja! A do tego stonowanie tych efektów sprawia, że idealnie się komponują z pozostałymi elementami na modelu. Podstawka trochę uboga, chodzi mi o piasek. Poza tym praca jest bajerancka! Powiew świeżości mimo wszystko w natłoku Snikchów w sieci :clap:
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
przemosz.

Post by przemosz. »

BTW bardzo sie ciesze ze luka po moim ulubionym malarzu (Demon Color) sie wypelni i to w dodatku z upgradem!
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

OT: Przemosz., a Ty Skubańcu się nie wygadałeś! :clap: :lol: Awans z BofB do CofC to duże wyróżnienie dla mnie :oops:

OK, koniec OT. Flameonie, co tam dalej malujesz?
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
Gildor

Post by Gildor »

Gratki Slawol, należało się :)
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

No, Flameon, nie mam co powiedzieć. Podoba mi się. Bardzo się podoba....
Dobre fotki i będzie miazga :twisted:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
przemo

Post by przemo »

kozak :) Jak dla mnie super
Renaw

Post by Renaw »

mieczyki bardzo efektowne, reszta też super