[PL] WARSZTAT SZAREGO
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

-
robacek
o shit szary troche sie podlize ale szczerze mówiąc jest to najlepszy DA jakiego widzialem. zbroja jest niesamowita genialny nmm na mieczu baaaaaardzo fajne nowe kolorki na szacie bardzo ciekawe moim zdaniem. super tez free hand. ulepka sztandaru slabiutka imo jak dla tej miniaturki ale ogolem praca naprawde swietna. fotka wpadla do folderu z moimi ulubionymi pracami.
-
Eliash
[PL] WARSZTAT SZAREGO
Ech, przysnąłem z komentarzem
Już po zawodach... bardzo dobra praca, w końcu doczekaliśmy się efektu końcowego
Najbardziej podoba mi się sztandar oraz szaty
Bardzo realistyczne podstawki, no i zupełnie inaczej wyglądają przy tym modelu
Dobra robota.
Pozdrawiam
Sławol
Pozdrawiam
Sławol
RE: [PL] WARSZTAT SZAREGO
A w wolnych chwilach próbuje chociaż poskładać sobie figurki do mojej mini armii Grey Knightów
Strasznie podobają mi się te modele, dlatego nie chce ich ciąć, ale WYSYWIG wymaga...
Powoli uczę się jak używać green stuffu, więc to nic specjalnego jeszcze:
Click to see full-sized image
Powoli uczę się jak używać green stuffu, więc to nic specjalnego jeszcze:
Click to see full-sized image