[PL] WARSZTAT SZAREGO

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

no słodziutki: blask ze sztandaru i miecza az bije po oczach :wink:
:clap:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
florek

Post by florek »

JA PIER... :!:

Szary naucz mnie takie freehand'y malować.

Świetna praca. :clap:
robacek

Post by robacek »

o shit szary troche sie podlize ale szczerze mówiąc jest to najlepszy DA jakiego widzialem. zbroja jest niesamowita genialny nmm na mieczu baaaaaardzo fajne nowe kolorki na szacie bardzo ciekawe moim zdaniem. super tez free hand. ulepka sztandaru slabiutka imo jak dla tej miniaturki ale ogolem praca naprawde swietna. fotka wpadla do folderu z moimi ulubionymi pracami.
Eliash

Post by Eliash »

juz Szaremu pisałem:p wszystko extra, nmm bardzo dobry, freehand na sztandarze też, ale góa sztandaru troche pusta, możnaby te złote promienie troche przedłużyć:P i nie podoba mi sie to niebieskie światełko na broni;/ pozatym git:D
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

brawo, brawo. Nie moj ulubiony styl, ale trzeba przyznac, ze robi wrazenie. Milego ibejowania ;)
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

mi tam sie podoba - taki kolorowy :) ale w dobrym znaczeniu tego słowa
widac ze miejscami brakuje gladkosci przejsc, ale na mnie robi pozytywne wrazenie.
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

:lol: pochwał dostałeś już dość. Lubię być szczera, więc przyznam że wyszedł Ci elegancko,
a niedoróbki wytknę jak zobaczę na żywo, bądź na fotce mahonia :P
I Ci nie odpuszczę najmniejszej pierdoły bo po tej pracy widać, że to nie koniec Twoich możliwości.
-- Ańa

Image
Szary

Post by Szary »

:trampolin: na pewno cos znajdziesz ;)
Dziekuje wszytkim za mile słowa. To dla mnie zawsze motywujące. A i efekt jest także waszą zasługą - dzięki waszej konstruktywnej krytyce mogłem nanosić na bieżąco poprawki :)
Mam nadzieję, że jeszcze nie raz uda mi się Was zaskoczyć (pozytywnie oczywiscie:))
Szary

Image
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

[PL] WARSZTAT SZAREGO

Post by Slawol »

Ech, przysnąłem z komentarzem :D Już po zawodach... bardzo dobra praca, w końcu doczekaliśmy się efektu końcowego :) Najbardziej podoba mi się sztandar oraz szaty :) Bardzo realistyczne podstawki, no i zupełnie inaczej wyglądają przy tym modelu :) Dobra robota.

Pozdrawiam
Sławol
Szary

RE: [PL] WARSZTAT SZAREGO

Post by Szary »

A w wolnych chwilach próbuje chociaż poskładać sobie figurki do mojej mini armii Grey Knightów :) Strasznie podobają mi się te modele, dlatego nie chce ich ciąć, ale WYSYWIG wymaga...
Powoli uczę się jak używać green stuffu, więc to nic specjalnego jeszcze:

ImageClick to see full-sized image
Szary

Image
Post Reply