Click to see full-sized image[PL] Warsztat Namelessa
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
[PL] Warsztat Namelessa
Zainteresowanie zainteresowaniem, ale jak będziesz się z nami tak "na raty" drażnił, to zobaczysz...
A skrzydło całkiem niezłe, podobają mi się kolorki! Co do poprzedniego modelu - niezła skóra! Coraz lepiej, Bezimienny
Maluj dalej, bo i level Ci rośnie 
Pozdrawiam
Sławol
A skrzydło całkiem niezłe, podobają mi się kolorki! Co do poprzedniego modelu - niezła skóra! Coraz lepiej, Bezimienny
Pozdrawiam
Sławol
-
Nameless
- The Better Choice

RE: [PL] Warsztat Namelessa
jak w rpg - maluje, zbieram expy, kupuje skille i podnosze level 
skrzydlo jest ciagle wip, troche tam zmieniam i poprawiam, bo to pole testowe przed malowaniem calosci
skrzydlo jest ciagle wip, troche tam zmieniam i poprawiam, bo to pole testowe przed malowaniem calosci
-
Nameless
- The Better Choice

nie mam w tej chwili zbyt wiele czasu na porzadne malowanie, to zajalem sie czyms, co czasu nie zajmuje 
maruderow i tak chcialem sie pozbyc, pomyslalem, ze jako duchy predzej znajda nabywcow. czas malowania - pewnie ponizej godziny. teraz przyklejam ich do podstawek.
Click to see full-sized image
maruderow i tak chcialem sie pozbyc, pomyslalem, ze jako duchy predzej znajda nabywcow. czas malowania - pewnie ponizej godziny. teraz przyklejam ich do podstawek.
Click to see full-sized image[PL] Warsztat Namelessa
Całkiem przyjemne!
Kolorystyka mi odpowiada, ale chyba są trochę za "kolorowe" a za mało "przezroczyste", blade i takie "duchowate"
Natomiast czerwone poświaty wokół oczu, oczodołów i innych takich są bardzo trafionym pomysłem. Życzę Ci udanych zbiorów za te modele 
Kolorystyka mi odpowiada, ale chyba są trochę za "kolorowe" a za mało "przezroczyste", blade i takie "duchowate"
Re: [PL] Warsztat Namelessa
modele bardzo prosto pomalowane ale wygladaja dobrze.. zastanawiam sie tylko czy dobrze postapiles laczac na 1 figurce szary i zielony.. czy nie lepiej byloby pojsc w 1 kolor

a gdzie oni jeszcze maja czarwone poswiaty oprocz oczodolow??Slawol wrote:Natomiast czerwone poświaty wokół oczu, oczodołów i innych takich są bardzo trafionym pomysłem.
Stop competing with others. Start competing with yourself.

Click to see full-sized image