[PL] 1 2 3... proba pedzla
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] 1 2 3... proba pedzla
Skóra gładko, fajnie. Wydaje mi się, że powinnaś ją trochę ochłodzić, żeby pasowała do szmatki w pasie.
my blog:
https://blobofpaint.github.io/
profiles:
puttyandpaint.com/blobofpaint
instagram.com/blobofpaint_minis/
coolminiornot.com/artist/blobofpaint
coolminiornot.com/artist/chiquita
https://blobofpaint.github.io/
profiles:
puttyandpaint.com/blobofpaint
instagram.com/blobofpaint_minis/
coolminiornot.com/artist/blobofpaint
coolminiornot.com/artist/chiquita
Skora to jest ledwo zaczeta i mega bajzel tam jest na razie. Ale ciesze sie ze az tak tego nie widac.banan wrote:Skóra gładko, fajnie.
Skore wlasnie chce zostawic ciepla dla kontrastu z zimnymi elementami. Zreszta nie tylko skora bedzie miala cieplejszy odcien.banan wrote: Wydaje mi się, że powinnaś ją trochę ochłodzić, żeby pasowała do szmatki w pasie.
Staram sie ogarnac lepiej rozne rodzaje kontrastu, nie tylko ciemno jasno i kolory dopelniajace.
pzdr
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Maly up mienska, nadal sporo do zrobienia, ale chyba juz nabiera charakteru.
Twarz jest tylko pociapana.
Ciemniejsze tlo na bocznych ujeciach to moje nowe futro Milka:D Widoczna na focie ponizej.
Click to see full-sized image
pzdr
'eM
Twarz jest tylko pociapana.
Ciemniejsze tlo na bocznych ujeciach to moje nowe futro Milka:D Widoczna na focie ponizej.
Click to see full-sized imagepzdr
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
-
quidamcorvus
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

Pfff... Kolejny fajny figs 
Spapraj coś w końcu dla odmiany

Spoko loko:d jeszcze go nie skonczylam, zawsze moze cos jeszcze nie wyjsc:DDemi_morgana wrote:Pfff... Kolejny fajny figs
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

W sumie jak tak sobie mysle, to wolalabym jednak nie spaprac;] Przy moim tempie malowania, kazda spaprana figsa to spory zal.
Chociaz z drugiej strony jak sa nie spaprane ale po prostu nie wystarczajaco dobrze pomalowane to tez zal;p chociaz mniej widowiskowy;p
A z Urmuthem to zobaczymy jak bedzie. Przymierzam sie powoli do wykanczania skory olejami i troche sie boje;p No ale trzeba. Chociazby, zeby stestowac reakcje nowego futra na te zapachy. Wode do plukania pedzli wypija notorycznie, mam nadzieje, ze terpentynie da spokoj;]
'eM
Chociaz z drugiej strony jak sa nie spaprane ale po prostu nie wystarczajaco dobrze pomalowane to tez zal;p chociaz mniej widowiskowy;p
A z Urmuthem to zobaczymy jak bedzie. Przymierzam sie powoli do wykanczania skory olejami i troche sie boje;p No ale trzeba. Chociazby, zeby stestowac reakcje nowego futra na te zapachy. Wode do plukania pedzli wypija notorycznie, mam nadzieje, ze terpentynie da spokoj;]
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

BOOOOOOR-IIIIIIIIN'Marta wrote:W sumie jak tak sobie mysle, to wolalabym jednak nie spaprac;]
Jak nie spaprze, to i tak będzie mówić, że spaprała 
A model zapowiada się elegancko! Skóry skóry i skóra rogacza są super. Najbardziej w tej chwili podoba mi się ta brązowa pozszywana kiecka i futro na plecach.
Tło do zdjęć masz za to to ciekawe, szkoda że ruchome
A model zapowiada się elegancko! Skóry skóry i skóra rogacza są super. Najbardziej w tej chwili podoba mi się ta brązowa pozszywana kiecka i futro na plecach.
Tło do zdjęć masz za to to ciekawe, szkoda że ruchome